Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Re: Virtual Tuning Usergroup
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Quote:
Originally Posted by LKS
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce
As dori din tot sufletelul meu sa il provoc pe soricelu ala cu gura mare sa vad daca te tine de o provocare daca nu stai in banca ta tu si gura ta mare.......
fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Quote:
Originally Posted by soricelu
danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica
Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link
fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza
da dc esti asa speriat nu ai vrea sa vezi cat de bun esti tu fata d GALATI k cluj nu cred yo k are vreo sansa in fata noastra
haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi