Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
Re: Opel Astra Bertone Project
??? Am scris ceva gresit?? Am mai vazut ca a scris asa undeava... am tacut... dar a corectat altcineva pana la urma... si i-am mai atras aici atentia odata... si oricum astea nu sunt posturi deoarece se vor sterge aceste topicuri.. deci chiar este dezavantajul meu... in fine... daca posturile mele sunt considerate aiurea... rog sa fie sterse...
off? off la ce? ca ori cum o sa fie sters topicu asta in max 1 zile so no stres nu vezi ca toti posteaza aiurea pe aicea ca ori cum o sa fie sters topicu so :-" dc ai ceva de scris scrie aicea ca dispare =))
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
Re: Opel Astra Bertone Project
Quote:
Originally Posted by ranek
Deja o dam in OFF , serios , dar cred k nu ati inteles . Nu-i prima data cand vad acelasi lucru scris pe un thread facut aiurea de mai multi useri !
A scris sandrin ca trebuia la Various , bun , si dupaia a scris si andrei (dc??? ) ?
deci... cuvantul PUTEAI nu este sinonim cu TREBUIA... Sandrin a scriu ca PUTEA sa o puna la various... iar eu l-am corectat scriind TREBUIA... deoarece toate pozele modificate se pun la Various sau/si Comentarii Lucrari... daca nu ai inteles vorbim p mess