ra2 are votul meu. de ce? pentru ca masina arata mult mai bine.. a decapotat-o si ii sta mai bine asa..e curata!
Panacota - background-ul este super!imi place f mult ideea dar aici se voteaza masinile si nu personajele/background-ul. poate daca o decapotai si tu iesea mult mai bine.. verdele ala..
si nu e asa curata.. trebuia sa mai umplii cu negru in spate la caroserie-roata + niste pete
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: VT USERGROUP || Panacota vs. ra2
panacota are votu meu...masina e mai originala...si destul d bine lucrata... mult prea incarcata imaginea ... parerea mea e k arata MUUUUUULT mai bine dak nu puneai toate porkriile alea p acolo... dar in fine...tot are votu meu...
am votat ra2 pt modul curat in care a lucrat si pt paint care este mult mai potrivit pt astfel de masini
interesanta este ideea lui panacota cu gratarul insa restul personajelor nu au ce cauta pe acolo + ca ti-ai batut jok de maybach-ul ala...sau ce e
pfoai... ce greseala am facut .. ( .. am votat cu panacota , crezand ca masina lui este aia mai simpla si frumoassa...( asta e ..( acum am vazut in alta parte masina lui ra2 ... Sry !!!