05-12-09, 02:53
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Re: Best Works |Discutii|
Da Geox'... asa ar fi corect, dar nu cred ca iti ajunge o zi intreaga sa stai sa rascolesti forumu dupa vt-uri, si nu se merita, mai ales ca MW nu este platit sa faca asta, o face din placere.

|
|
|
05-12-09, 12:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
Ca sa nu iasa discutii o sa facem asa , ... dar cred ca o sa alegem 6 , deaia am si zis 4 .
|
|
|
05-12-09, 17:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Geox`
Pai daca se numeste "Best Works 2009" ar fi trebuit sa se aleaga 4 cele mai bune lucrari din 2009 nu doar din lunile sept-dec.
intradevar e greu sa stai sa rascolesti atatea pagini dar asa mi s-ar parea normal.
|
O sa alegem pe tot anul cand o sa facem ''Best works 2010'' pentru ca atunci o sa avem cele mai bune lucrari din fiecare luna.
Daca vrei Best works 2009 esti invitatul nostru sa rasfoiesti tot forumul dupa lucrari bune 
Sau cine stie lucrari bune , eventual salvate in calc-ul lor sa le posteze aici sa putem sa le punem in top. E ok ?
|
|
|
05-12-09, 17:29
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
Eu am specificat ca e greu sa stai sa rasfoiesti atatea foi in cautarea lucrarilor bune dar e si asta o solutie shantzu,eventual sar putea sa se mai aleaga si lucrari ale membrilor din Design Team ... si cine mai are sa mai posteze lucrari bune ale altor membri.
|
|
04-01-10, 17:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
|
|
|
04-01-10, 21:10
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
Quote:
Originally Posted by Most_Wanted
|
Masina care ocupa locul 3 nu are ce cauta acolo ,e lucrare de maxim jumatate de ora cu tot cu donoare , ca arata bine si e clean e partea a 2 a. Sunt alte lucrari care ar fi meritat locul ala. Raresh , no offense bro ,dar sunt alte lucrari si mai bune...
|
|
|
04-01-10, 22:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by keemo
Masina care ocupa locul 3 nu are ce cauta acolo ,e lucrare de maxim jumatate de ora cu tot cu donoare , ca arata bine si e clean e partea a 2 a. Sunt alte lucrari care ar fi meritat locul ala. Raresh , no offense bro ,dar sunt alte lucrari si mai bune...
|
Care lucrari ? exemplu ... vorbe sunt peste tot
Nu conteaza mai deloc timpul in care a fost facuta lucrarea , conteaza cum arata al final ...
|
|
|
05-01-10, 01:06
|
|
Design Team Member
 Stage 5
|
pot sa iti dau 2 exemple doar de la vtl , geox ,wlady ,unde chiar se vede ca s-a muncit... nu doar doua jante si geamuri negre,ploape etc.... Inteleg perfect ca nu e vorba de timp. Parerea mea sincera, e ca au fost alte lucrari mai bune decat cea care a ocupat locul 3 ,nu stiu criteriile pe care se aleg lucrarile,dar timpul/munca/ideea cred ca ar fi trebuit sa fie printre ele... inca odata ,fac abstractie ca e lucrarea lui Raresh ,as fi zis acelasi lucru daca ar fi fost lucrat de jonsibal...
|
|
|
05-01-10, 01:14
|
|
 Stage 5
|
A lui Geox e muncita , dar nu arata chiar bine.Pluteste in back-ul ala si unele componente de pe masina sunt off.
Polo-ul lui wlady a fost facut public luna trecuta ,tin minte ca am discutat de ea cu MW
|
|
|
05-01-10, 01:21
|
|
Design Team Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by shantzu
A lui Geox e muncita , dar nu arata chiar bine.Pluteste in back-ul ala si unele componente de pe masina sunt off.
Polo-ul lui wlady a fost facut public luna trecuta ,tin minte ca am discutat de ea cu MW
|
au fost doua exemple care mi-au venit pe moment in cap, cat despre lucrarea lui Raresh mi se pare superficiala ,inca tind sa cred ca nu isi are locul acolo.
In fine , nu sunt in masura sa fac eu clasamentul. Respect deciziile facute , stiu ca sunt facute cu cap...
off topic : ca tot am apucat sa postez pe anul asta ,vreau sa urez tuturor ,un La multi Ani sincer ,la cat mai multe realizari pe 2010 !!
numai bine!
|
|
|
05-01-10, 01:27
|
|
 Stage 5
|
Toti avem acelasi nivel, cu cat propunem mai multi lucrari , cu atat topul o sa fie mai aproape de adevar.
Lasam topul asa , nu are rost sa il mai modificam.
|
|
|
05-01-10, 01:59
|
|
 Stage 5
|
Lucrarea lui Wlady a fost pe luna trecuta , el luase deja un loc cu o lucrare , Lucrarea lui geox este lucrata , pentru best works conteaza sa arate si bine , poate sa zica cineva ca nu arata bine lucrarea lui raresh ?
|
05-01-10, 02:25
|
|
Design Team Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Most_Wanted
Lucrarea lui Wlady a fost pe luna trecuta , el luase deja un loc cu o lucrare , Lucrarea lui geox este lucrata , pentru best works conteaza sa arate si bine , poate sa zica cineva ca nu arata bine lucrarea lui raresh ?
|
intradevar ai dreptate cu lucrarea lui wlady , dar nu credeam ca un loc in topul ala se rezuma doar la " a arata bine".
Poate viitor se vor lua in considerare si alte lucruri ,gen : idee / executare / mod de lucru / greutatea excutarii anumitor modificari,sau mai stiu eu ce.Stii si tu MW , stie toata lumea ca nu e extraordinar de greu sa pui o pereche de jante ,sa modifici contrastul sau mai stiu eu ce banalitati. Sa fim seriosi ,eu cel putin daca m-as apuca iar de vt serios ,ar trebui sa fiu in fiecare luna pe locul 3 cu o astfel de lucrare si aia facuta in fuga ,doar de dragul de a participa la un challenge/battle ,etc...
In fine , nu vreau sa continui discutia asta ,am inteles perfect despre ce e vorba, nu am nimic de spus...
ma inclin...
|
|
|
05-01-10, 02:32
|
|
 Stage 5
|
Daca ar fi sa ne luam dupa ce zice toata lumea ce ar iesii? e vorba si de gusturi , nu sunt eu cel care are dreptate maxima .
" Daca albitru iti da rosu tu poti ramane pe teren ca asa vrei tu ? " Este un juriu si astea sunt lucrarile alese .
Sanatate!
|
|
|
06-01-10, 09:40
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
E o lucrare simpla, modificari putine, dar am incercat sa le fac cat mai bine, fara greseli. Am lucrat 6-8 ore la masina.  Pare un clean look facut in 2 ore, dar nu e. 
Uite, uploadez lucrarea la rezolutie mai mare, sa o studiati cu atentie. 
Nu zic ca am ce cauta pe locul 3, sau eu stiu.. alt loc in topul respectiv, dar ziceam doar, ca nu e lucrare facuta in 2 ore. 
Clean look-ul, chiar daca e aproape cel mai scump de realizat, si cel mai fain, nu multi il apreciaza, nu stiu de ce. Eu mereu incerc sa fac o masina, cum mi-ar place mie sa arate, nu fac OZN-uri gen Ca][n, nu o sa vezi niciodata o masina pe strada care sa arate ca a lui, dar una, facuta cum o fac eu, s-ar putea sa vezi, si pana la urma, cred ca asta e ideea virtual tuning-ului, dupa parerea mea. 
Si Keemo, nu ma supar, e pararea ta, o respect.  Eu mi-am spus doar parerea.
Respect si alegerea lui MW, oricare ar fi ea, e destul de greu sa faci un top pe o luna intreaga, sunt destul de multe pagini de rasfoit, eu n-as avea rabdare.
Last edited by Rares_CRM; 06-01-10 at 09:42.
|
|
|
|
|