02-04-06, 21:31
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
s-au dat rezultatele la 8 .......
eu nu am luat nimic
|
|
|
02-04-06, 21:35
|
|
Stage 2
Member of: [AfterDark Racing]
|
fratilor.... dc stiti rezultatele d c nu ni le ziceti si noua?
se mai afiseaza ceva azi sau nu?
oricum nu ma astept sa castig ceva dar sunt curioasa.
scuze de insistentza.
|
|
|
02-04-06, 22:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
vreau sa stiu si eu cand se pot depune contestatiile si cui....
|
|
|
02-04-06, 22:10
|
|
 Stage 5
Member of: [FOTO]
|
aja de optimist ejti?
|
|
|
02-04-06, 22:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
sincer nu stiu dupa ce criterii s-au votat lucrarile...(stiu rezultatele la high-end,si d'aia intrebam...)
|
|
|
02-04-06, 22:21
|
|
 Stage 5
Member of: [FOTO]
|
mah da rai sunteti  si de ce nu ni le ziceti si noua?
|
|
|
02-04-06, 22:24
|
|
Stage 2
Member of: [AfterDark Racing]
|
da' kiar asa..., rai de tot :P
|
|
|
02-04-06, 22:32
|
|
Stage 1
|
Ar fi trebuit sa se anunte rezultatele pana acum. Le-am aflat pana la urma in mod indirect, nici nu stiu cat de adevarate sunt.
TopArt a zis ca va fi un concurs total transparent. De ce nu se anunta componenta juriului..?
|
|
|
02-04-06, 23:12
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
Pana la o pozitie oficiala, va spun eu componenta juriului, am fost acolo, am "supravegheat" oarecum si felul in care s-a facut votarea lucrarilor de catre membrii juriului, am stat pana la 8 jumate aproape cand s-a facut si premierea..
Lucrurile au stat in felul urmator: juriul a fost compus din cate un reprezentant al cluburilor prezente, un reprezentant 4tuning, un reprezentant AdVantage, si TopArt (singurul avizat dupa parerea mea!), cer scuze daca am uitat pe cineva. A fost un total de 16 persoane daca am retinut bine, care a votat la fiecare categorie, nu numai la Virtual Tuning ci la tot salonul (inclusiv best car, best interior, best exterior, mai putin dBDrag si SQ)
La VT lucrarile erau afisate una langa alta pe un perete intunecat iar membrii juriului treceau prin dreptul lor si votau pe foaie de jurizare.. am urmarit de la distanta pe cativa dintre ei si pot spune ca unii au aruncat plictisiti o privire in mare asupra lucrarilor dupa care au votat aproape blind.. am vazut personal si 2 persoane clar influentate de persoanele care supravegheau peretele de VT sa voteze o anumita lucrare (nu intru in amanunte aici, daca chiar este cineva dintre organizatori interesat de aceasta problema lamurim totul pe PM).. E adevarat ca am vazut si oameni cu adevarat interesati de ceea ce era expus acolo care au stat si au studiat un pic lucrarile si nu au votat orbeste. Nu am stat cu ochii numai in peretele de VT, am surprins, cum ziceam, de la distanta, doar 5 persoane care au votat, din care bilantul este cam asa: 2 persoane votat kind of blind.. 2 persoane votat o anumita lucrare in urma unor mici sugestii din partea celor de la stand.. 1 persoana studiat cu mai multa atentie lucrarile si votat cu simt de raspundere..
Cel mai dificil a fost dupa parerea mea la Begginer, unde erau expuse 31 lucrari ce ar fi trebuit studiate. Aici nu s-a mai acordat locul 3, deoarece pe locul 2 au fost doua lucrari la egalitate. La Advanced am senzatia ca s-au acordat toate cele 3 locuri, nu bag totusi mana in foc pentru asta.. Cel mai clar a fost la HighEnd, unde din cate am inteles lucrarea castigatoare a avut dublu ca numar de voturi fata de urmatoarea clasata.. Ca sa fiu sincer aici cred ca s-a votat cel mai cu simt de raspundere, pt ca erau lucrari relativ putine care iti captau atentia!
Ca o ultima impresie, acest mare concurs de VT a fost tratat cam cu picioarele dupa parerea mea, jurizarea a fost facuta in fuga dupa cum spuneam mai sus, premierea a fost de toata jena, nu se stia autorul lucrarii, se striga numai numarul castigator, s-au acordat inainte de asta restul premiilor (best car, SQ etc) insa inainte de VT Hasky a tinut sa spuna cuvantul de inchidere al showului astfel incat lumea sa poata pleca linistita acasa, ba s-a anuntat ca voteaza si publicul apoi s-a decis ca nu, ba se anuntase initial ca vor ramane numai 5 lucrari in finala pt jurizare in final s-au jurizat toate, etc., ezitari care mie unul mi-au lasat senzatia ca VT nu a prezentat absolut nici un interes pt acest 4tuning day.. rog organizatorii sa ma scuze dar asta imi este parerea strict personala

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
02-04-06, 23:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by ALXutz
....acest mare concurs de VT a fost tratat cam cu picioarele dupa parerea mea, jurizarea a fost facuta in fuga dupa cum spuneam mai sus, premierea a fost de toata jena, nu se stia autorul lucrarii, se striga numai numarul castigator, s-au acordat inainte de asta restul premiilor (best car, SQ etc) insa inainte de VT Hasky a tinut sa spuna cuvantul de inchidere al showului astfel incat lumea sa poata pleca linistita acasa, ba s-a anuntat ca voteaza si publicul apoi s-a decis ca nu, ba se anuntase initial ca vor ramane numai 5 lucrari in finala pt jurizare in final s-au jurizat toate, etc., ezitari care mie unul mi-au lasat senzatia ca VT nu a prezentat absolut nici un interes pt acest 4tuning day..
|
ai pus punctul pe i
|
|
|
02-04-06, 23:33
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [FORD]
|
stie cineva rezultatele care sunt castigatorii k nu am mai ramas sa vad!
|
|
|
02-04-06, 23:37
|
|
Stage 3
|
in mare masura, ai dreptate... dar cine a supravegheat zidul cu lucrari nu a influentat de nici o culoare juriul(eu am supravegheat zidul) eu explicam celor din juriu cum se voteaza si care e treaba cu sectiunile...asa ca alex, acorda si tu mai multa atentie cand "spionezi" de la distanta [qoute] am urmarit de la distanta pe cativa dintre ei[/quote]
Quote:
am vazut personal si 2 persoane clar influentate de persoanele care supravegheau peretele
|
crezi ca cei din juriu se lasau influentati de niste necunoscuti care pazeau un perete???
02-04-06, 23:41
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [FORD]
|
daca se poate la fiecare topic facut special al catergoriile la care s-a concurat TopArt sa puna si el pozele cu toti participantii si pozele care au castigat! ...asta dureaza ..stiu...nu vreau acum...dar sunt curios ..am vazut cateva lucrari foarte bune pe peretele ala
Jante aliaj R16 model ST
|
|
|
02-04-06, 23:43
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Am tras o concluzie din ceea ce am citit mai sus daca Alex are dreptate (ceea ce nu contest) deci VT din Romania ramane la acelasi nivel. Imi pare rau pt cei ce au participat cred ca post-ul lui Alex v-a lasat masca ca si pe mine. Pt mine 4tuning este site-ul No 1 in materie de tuning si imi pare rau ca se intampla asta .... Mai bine faceti un concurs fara premii dar corect .... Mare tam tam.....
02-04-06, 23:47
|
|
Stage 3
|
in fine..dupa parerea mea sincera, adi trebuia sa ia premiul I, la el se vede munca adevarata...  a avut destule probleme cu renderul si cu timpul, macar putea sa castige pt cat si-a consumat nervii...
|
|
|
|
|