Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Virtual Tuning 2D > Arhiva

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 03-04-06, 19:52   #481
ALXutz

Stage 5
 
ALXutz's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 448
Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Quote:
Originally Posted by GolfTuning
nu e vorba de concurs.. ci e vorba.... de cum s`a facut concursu... pt ca s`a muncit... cel putin eu cu sonic cu Zero Cool ( care nu avea nici o treaba cu Vt`u a stat si ne`a ajutat ) cu top art si cu cine.. a mai fost acolo am stat si am lipit afise pe peretele ala
Felicitari! Dar nu e problema mea! Daca erati organizatori atunci este normal ceea ce ati facut, era de datoria voastra, daca nu erati organizatori atunci era problema organizatorilor, era de datoria lor sa prevada timp/oameni pentru amenajarea standului de VT, daca nu au facut-o sau s-au trezit depasiti de situatie inseamna ca au tratat superficial partea de VT a showului.
Noua nu ni s-a cerut nicaieri sfatul/ajutorul pentru organizarea/supravegherea standului/votului, asadar scuza-ma te rog ca nu ma simt vinovat ca nu am fost prezent acolo sa va dau o mana de ajutor. In alta ordine de idei eu am incercat sa ma implic inaintea concursului propunand niste oameni zic eu avizati pentru juriu, propunere ce a fost refuzata de organizatori, so, then again.. not my problem, trebuia sa fie stapani pe situatie
__________________

senza cuore saremmo solo macchine
ALXutz is offline  
Old 03-04-06, 20:11   #482
TazAless

Stage 5
 
TazAless's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 637
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

ma da' de ce nu zice o data un organizator cine a castigat si gata ca doar la ei au fost trimise mailurile cu poza si NUMELE asa ca nu ar trebui sa zica a castigat masina 1,2 sau 10, sa zica username-ul
ca e prea multa vorbarie pe aici si degeaba...
TazAless is offline  
Old 03-04-06, 20:14   #483
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5
 
RoSonic's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5,778
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Aveti si voi rabdare...
Dupa cum ati vazut, nici la concursurile de tuning nu s-a publicat nimic deocamdata!

Cine a fost juriul? A fost acelasi juriu ca si cel care a acordat premiile pentru masinile din cadrul showului, si a fost anuntat.

Ca au fost oameni care ne-au ajutat la afisarea lucrarilor, e foarte adevarat.
de ce ei si nu altii? pentru ca ei au fost dintre cei care s-au oferit sa ne ajute la organizarea in ansamblu a expozitiei (nu doar VT). si au stat pana sambata noaptea cand am plecat, si duminica au fost de dimineata acolo ca sa ne ajute in continuare. (si le multumesc inca o data pe aceasta cale).

Inca o data, va rog frumos sa fiti intelegatori si sa mai aveti putina rabdare.

ps: pe cei ce zic ca nu s-au cerut nicaieri voluntari, ii rog sa se uite la primul post din topicul asta: https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/14592-echipa-sprijin.html
RoSonic is offline  
Old 03-04-06, 20:23   #484
TazAless

Stage 5
 
TazAless's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 637
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Quote:
Originally Posted by RoSonic
Aveti si voi rabdare...
da, pai noi avem dar macar spune-ti-ne cand o sa se afle rezultatele finale
TazAless is offline  
Old 03-04-06, 23:09   #485
TopArt
Registered

Stage 5
 
TopArt's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 607
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

o prima reactie oficiala din partea mea, punctual:

1. datorita retragerii mele din concurs din motive obiective, am avut onoarea si sarcina sa fac parte din juriu.

2. ii multumesc din inima lui RoSonic pentru ajutorul, reactiile si solutiile perfecte de care a dat dovada precum si multumirile de rigoare celor care m-au ajutat fizic la fatza locului.

3. am observat o iritare (exagerat spus) intre organizatorii 4tuning si securitate + cei care au pus la dispozitie/inchiriat locatia, lucru observabil si in tratarea dezinteresata a rugamintilor noastre repetate de a lumina in vreun fel sau altul peretele cu lucrarile expuse.

4. am votat, ca membru al juriului, total obiectiv, banuiesc ca nu contesta nimeni acest lucru. experienta pe care deja o am in acest domeniu confirma optiunile mele la vot. daca totusi exista cineva care se indoieste de acest fapt, sa-mi spuna.

5. pentru a corobora la fix rezultatele oficiale cu optiunea membrilor 4tuning, am hotarat impreuna cu RoSonic sa dam drumul la surpriza surprizelor: toti membrii 4tuning vor vota, in decursul zilelor urmatoare, locurile I, II si III pentru fiecare categorie, "best of show" pt. cele trei categorii freehand+beginner+advanced si "the ultimate virtual tuning" pt. highend iar la final le vom compara cu rezultatele votului juriului. inca o data, veti vota LUCRARILE si NU OAMENII.

6. sunt ferm convins ca ZoliaT sau Gratian vor publica pe forum lista intreaga a juriului, tocmai pentru a intampina transparenta de care vorbeam la inceputul concursului.


7. am citit cu interes tot ce s-a spus pana acum despre zilele "4tuning day" si ma simt obligat sa fac urmatoarele precizari:

Quote:
Originally Posted by frost_dani
SHI in plus mai erau cativa langa perete dar nu cred k erau participanti shi puneau lucrarile cu o asa scarba(fara suparare dar asta e adevarul cel putin la high-end asa a fost,probabil la celelalte a fost mai rau sau nu stiu k nu am mai stat la celelalte)incat iti venea sa ii dai una in cap,shi p deasupra am intrebat shi yo ceva la acea persoana shi ma luat la mijto.
lucrarile, in viziunea ta apocaliptica, au fost puse cu scarba... oare s-a observat, presupunand ca ar fi adevarata afirmatia ta, ca ele au fost puse cu scarba ?!? erau cumva strambe sau shifonate ? erau cumva puse cu susul in jos ?!? posibil ca eu sa fi fost persoana care te-a luat la "mijto", cum spui tu, probabil tot la fel de degeaba mi-ai vorbit si acolo...

Quote:
Originally Posted by cassyus
desi m-am chinuit 10 zile in 3d max ,imi pare bine ca nu am trimis lucrarea ,dar cel mai mult ca..........nu m-am inscris la acea sectiune,se rupea corasonul in mine daca ii vedeam pe membri din juriu uitandu-se plictisiti la ea ..............mai bine o admir singur.
te-ai chinuit degeaba, HIGH-END a fost pe baza de invitatii... nu mi-ai prezentat NICI O LUCRARE anterioara de-a ta si nici macar NU TE-AI ARATAT INTERESAT de a participa la HIGH-END. asa ca, vorba aia, "dupa razboi, multi viteji se-arata"...
TopArt is offline  
Old 03-04-06, 23:28   #486
GRIGO

Stage 5
 
GRIGO's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,936
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

bai nush cu ce sa incep...........
dupa ce ca am indurat atatea sambata si duminica ...lumea ,ma vorbeste de rau ............nush exact daca de mine sau de altcineva era vorba ca punea in scarba lucraile .........cel care a zis se insala ........si mie chiar mi-a facut placere sa stau acolo sa ajut acolo sa stau sa am grija de ele .....deci intrun fel putea sa nu ma intereseze........ si inca ceva au venit multi de la vt care au participat si sareau pe acolo "asta e a mea asta e ata asta e a lu ala "
si unii sa zica mersi ca ama stat langa panou si le-am pazit lucrarile ...daca ati sti voi cati ciutani vroiau sa le ia si se intindeau sa traga de ele zile tu ROSonic daca nu e asa ....
si ar mai fi multe de zis si nici nu am avut timp sa citesc tot forumu.....sa vad ce mai zice lumea..........
si in nici un caz nu am influentat juriul ca sa ma voteze .........e ceam mai mare prostie pe care am auzito...............




Off topic:
(MULTUMIRI SPECIALE LUI ZOLIAT , LUI HONDARU SI CELOR CARE M-AU AJUTAT SA IES DINTRO INCURCATURA......stiu ei despre ce e vb nu vreau sa deschid discutie pe acest subiect.....)
__________________
GRIGO is offline  
Old 03-04-06, 23:45   #487
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5
 
RoSonic's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5,778
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15354-clasament-virtual-tuning.html
RoSonic is offline  
Old 03-04-06, 23:59   #488
blondish

Stage 2
 
blondish's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 42
Member of:
[AfterDark Racing]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

In sfarsit...
Multumim pt rezultatele mult asteptate!
blondish is offline  
Old 04-04-06, 00:46   #489
cassyus

Stage 3
 
cassyus's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 168
Member of:
[Freehand Design Usergroup]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

te-ai chinuit degeaba, HIGH-END a fost pe baza de invitatii... nu mi-ai prezentat NICI O LUCRARE anterioara de-a ta si nici macar NU TE-AI ARATAT INTERESAT de a participa la HIGH-END. asa ca, vorba aia, "dupa razboi, multi viteji se-arata".

am citit si eu regulamentul top art ,stiu care era treaba,''HIGH-END a fost pe baza de invitatii'',stiu si asta ,si de inscris nu m-am inscris fiindca la inceput nici eu nu am stiut ca voi ajunge sa o lucrez in 3d max ,m-am apucat de ea in ultimele zece zile ale concursului,atentie si zic atentie,la data predari lucrarilor masina inca nu era gata,o trimiteam degeaba, in plus nici nu eram inscris sau mai bine zis ''invitat'',alceva am spus acolo in mesaj ca unii din noi au muncit pe rupte fie cu creionul,photoshop-ul sau 3d max-ul,(eu nu am fost unul din ei si trebuia sa mentionez asta,vina mea),la persoanele astea m-am gandit,ca unii din noi au muncit cu pasiune insa unii din organizatorii concursului.......nu.

iti dau dreptate,dupa razboi multi viteji se-arata desi am lucrat in 3d-max ,nu am postat lucrarea ,deci se poate considera ca am lucrat-o pt mine si nu pt concurs.
cassyus is offline  
Old 04-04-06, 09:32   #490
vlad_VSV

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,341
Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

si votul membrilor 4tuning va influenta clasamentul actual cel dat de juriu?
vlad_VSV is offline  
Old 04-04-06, 11:55   #491
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5
 
shadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,876
Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Sincer nu mi se pare normal sa se voteze din nou pe 4tuning...pt ca o sa fie o faza de genul...cine aduce cei mai multi prieteni (spamuri pe Ym, telefoane date "intra si tu pe 4tuning si voteaza-ma si pe mine").

Cea mai buna metoda dupa parerea mea este un juriu specializat!!!
__________________
De vanzare: Honda Civic Type R FN2 2.0 i-VTEC: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3673736

shadow is offline  
Old 04-04-06, 12:10   #492
Skillzu
BMW Specialist

Stage 5
 
Skillzu's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,268
Member of:
[Moderators]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Quote:
Originally Posted by shadow
Sincer nu mi se pare normal sa se voteze din nou pe 4tuning...pt ca o sa fie o faza de genul...cine aduce cei mai multi prieteni (spamuri pe Ym, telefoane date "intra si tu pe 4tuning si voteaza-ma si pe mine").

Cea mai buna metoda dupa parerea mea este un juriu specializat!!!
amin!!!foarte bine subliniat shadow

+++ ca la o adica...100 de noi usere pe diferite ip-uri si gata....hop 100 de voturi la o persoana...

Last edited by Skillzu; 04-04-06 at 12:12.
Skillzu is offline  
Old 04-04-06, 12:25   #493
ad1

Stage 5
 
ad1's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 380
Member of:
[Moderators]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

daca tot a ramas ideea de vot pe forum ...propun ceva de genul asta:
* fara poll
* fiecare vot sa fie argumentat intr-un post,ex:am votat lucrarea x(si daca se doreste...pt ca...)
* userul sa aiba un minim de posturi pe forum(adica un user cat de cat activ pe forum)


in rest consider ca la high-end singurul care isi putea impune punctu de vedere,era si este evident doar top-art.el poate observa acuratetzea,munca,detaliile,finisajul,cat si designul modelului.


valabil si in cazul sectiunii advanced\beginner ...cel care de altfel a renuntat la concurs xxdadixx ,ar putea clarifica situatia si la aceste sectiuni.


iar la freehand au fost cel mai corect notate...au fost alese pe buna dreptate primele 2 lucrari.

eu v-am dat o sugestie.voi hotarati cat de buna e sau nu.
bafta!

Last edited by ad1; 04-04-06 at 12:29.
ad1 is offline  
Old 04-04-06, 13:08   #494
frost_dani
Observator 4tuning

Stage 5
 
frost_dani's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,704
Member of:
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning 3D]
[Virtual Tuning]
[Echipa de sprijin]
[Nissan]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

k mersi mult pentru rezultate dar d unde stim noi care sunt lucrarile noastre??
frost_dani is offline  
Old 04-04-06, 13:49   #495
maf

Stage 5
 
maf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 860
Member of:
[Freehand Design Usergroup]
Default Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

o sa puneti pe site toate masinutele modificate ? sa le vedem si noi putin pe toate........ dak se poate....
maf is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -