kred ca de mine e vorba .......ee lasa ca toti la inceput erau "prea buni:"
frate...la inceput imi amintesc k am facut un Passat...c pastalau eram frate...nu shtiam sa potrivesc contrastu` spoilerelor...shi bagam nishte culori...k park baga culoarea shi o lustruia k shi oglina...la capitolu` jante...nu ma bag...)...eram totaly varza...ori erau strambe ori erau FOI...)
prima modificata.dar am o intrebare.abia am inceput si eu vt si am probleme cu contrastu spoilerelor.cum sa fac?ca daca e sa pun un spoiler dupa o masina pe alta se vede si din fundal(ca nu pot sa fac exact conturul spoilerului).
Last edited by alex_maniacu_91; 09-08-06 at 20:28.
as vrea sa calc si yo pe urmele voastre...dak se poate sa ma indrumatzi si pe mine...v-ash fii recunosctor....va las id meu de mess dak va induratzi kreva sa va batetzi capu cu mine..... nepotu_rag3
hehe....parca si acu mai stiu cand...EvLSantOS a provocat vro 4 pers la skoda asta...si'am postat'o si io...cu toate ca nu eram provocat(nici nu aveam cum sa fiu provocat,ca nu ma stia nici dreq...nu ca acu ar fi altfel...)in fine si mi'a tinut o moralaaa ca de ce am postat'o acolo...valeuuu...este mah Santose? : )
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re: Amintiri din VT
tare mustangul lui matza ......))) ....e caraghios ....dai-nainte cu tupeu ............dar eu stiu ca aici pun poze baietii care fac de ceva timp VT si au evoluat i aici isi pun pozele sa vada lumea cum au inceput ....nu cum incepeti voi .........scz daca nu am dreptate