Nu zic ca am ceva cu ei, mi se pare ciudat ca doi baieti cu user nou amandoi cu scootere, in aceiasi zi au postat sa le facem semnatura. E posibil sa fie dupa alt forum si s-au gandit "hai mah sa le cerem la aia dupa 4tuning ca ei fac de toate la toti". In fine, sar putea sa gresesc si imi cer scuze daca aberez, oricum eu nu fac nimic. Bafta!
Mai baieti, pe mine ma intereseaza doar ca voi sa folositi semnatura si pe acest forum, sa fiti activi daca cereti un efort din partea noastra.Noi muncim pentru noi, nu pentru altii.In final, poti sa folosesti unde vrei tu semnatura dar cei doi baieti cum am suspectat, nu au mai facut nici un post in afara de a cere semnatura! Sper ca ati inteles punctul meu de vedere Bafta!
Mai baieti, pe mine ma intereseaza doar ca voi sa folositi semnatura si pe acest forum, sa fiti activi daca cereti un efort din partea noastra.Noi muncim pentru noi, nu pentru altii.In final, poti sa folosesti unde vrei tu semnatura dar cei doi baieti cum am suspectat, nu au mai facut nici un post in afara de a cere semnatura! Sper ca ati inteles punctul meu de vedere Bafta!
Da EaGle ai dreptate ! Cineva mia spus ca sunt de treaba baietii pe 4tuning si sa incerc acolo ...
Am incercat ... asta e
cine ma ajuta si pe mine cu o semnatura ,cum e cea actuala numai ca in loc de semnul de la romania sa fie cel cu 4 tuning iar scrisu sa aiba alt format !!! multumesc anticipat