slabe sanse sati faca cineva ceva...degeaba ii rogi...si io am incercat...dar nu vrea nimeni sa dea vreo mana de ajutor...poate is prea ocupati..si asa de abia intra pe thredul asta cineva...
si asa a trecut si seara..si tot nimik.nu ma indoiesc ca nu ar iesi ceva super...de ex semnatura ta e belea....dar se poate sa ma ajut cineva si pe mine...sper.numa bine
cu ce ? nici macar nu am vazut cat are...am facuto din mai multe poze.. care e problema ? sau tu ai pica pe mn de cand "ti-am copiat semnatura" si incerci sa creezi o cearta ? puteai sa spui frumos...nu sa zici "bai disperatule"
ms omu imi place e super doar ca nu am putut sa o incarc.am incercat sa o pun si pe image shack si am copiat linkul dar numi merge.*****ie ori invalide file sau invalid url....si ca fisier e prea mare...numi mere.ce sa fac?mersi mult
photoshop si image ready...chiar nu stiu de ce nu iti merge incerc si eu sa le atasez la mine si va pun linku...
edit: uite linku am atasato la mine pune asta acolo la semnatura..si ar trebui sa mearga...semnatura lui sima am vazut ca nu merge sa o uploadez ca e prea mare...o sa micsorez...da nush cum...vad eu...