ba dyz e ff misto da dak iti mai dau ink o idee despre ce sa faci imi faci pls mult !! sa fie o singura masina sa aiba drift p fata sa se vada fumul iesind d la roti si sa fie stanga sus scris q american old diabolic customs iar in dreapta jos powered by Tune3r SouL pls tare d tot !!! ms mult dyz !!!
pai un banner cu backgroundu negru si sa scrie: Clopotzel4tuning cu un albastru cam ca cel pe care-l am eu la avatar ( scrisul sa fie 3D ) iar de litere sa se sprijineasca niste femei ( femeile: tot cu albastru dintr-acela dar forme ) sa nu fie colorate doar forma cu albastru
in cazu` n care nu s epoate folosi "4tuning" ca semnatura ash dori ca pe semnatura measa scrie NightHawk . astept pareri si multumesc tutoror pt. cei care-si dau interesu` ! celelalte indicatii pt semnatura le-am dat in paginile anterioare !
ba dyz vrea si un tovaras de-al meu o semnatura q o alta masina un logan kre sa aiba burnout si sa scrie sus diabolic customs si jos dj ovy te roaga el foarte mult sa ii faci si eu te rog fff frumos !!!