01-02-10, 21:47
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Honda]
|
Re: Machetele mele - andreigica
La modelul pe culoarea rosie imi place foarte mult motorul,care este diferit,in schimb culoarea aplicata pe macheta nu imi place,in realitate GTO-ul rosu este demential,dar depinde de gusturi,in orice caz este un model de exceptie
|
02-02-10, 23:27
|
|
Stage 5
|
Dacia Logan MCV 1/43-Eligor
A fost prima mea masina(1.6 MPI) in calitatea de sofer si pot spune ca am fost foarte multumit de ea in primul an de ea si acum am achizitionat-o si in miniatura
P.S:daca detine cineva modelul pe albastru,asemanator celui din poza si este din Brasov,as dori sa fac schimb,la reprezentanta Dacia,din pacate nu se mai gasea modelul pe culoarea Bleu Mineral
|
|
|
03-02-10, 07:23
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Din pacate nu prea se gaseste cea albastra ... am cautat si eu mult si nu am gasit! Numai "toreadorul" asta este pe peste tot ...
|
|
|
03-02-10, 08:43
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Foarte frumos Logan MCV, arata foarte bine pe rosu.
|
|
|
07-02-10, 11:38
|
|
Stage 4
|
Superb Pontiacul GTO . O macheta la un pret bun, merita pentru pasionati si nu numai.
|
|
|
16-02-10, 14:18
|
|
Stage 5
|
Renault 12 TS 1:18-Solido
O macheta pe care mi-o doream de mult timp,dar niciodata nu m-am hotarat sa o cumpar datorita altor oferte,dar am ramas placut suprins,fiind o macheta bine realizata pentru pretul sau(atata timp cat nu gasesti la reducere un AA sau un Kyosho desigur),motorul fiind realizat destul de bine,desi puteau sa puna doar o placa simpla de plastic la banii astia,interiorul este ok,in schimb "marele" defect l-as numi lipsa deschiderii portbagajului(nu am stiut pana sa il cumpar ca la majoritatea machetelor Solido acest "privilegiu" nu exista!).In rest este ok per total,poate pe viitor or sa se gandeasca si alti producatori la Renault 12,dar pana atunci ramanem cu acest model,fiind primul producator care reproduce Dacia "comunista" la 1:18
|
|
|
16-02-10, 21:59
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by andreigica
Renault 12 TS 1:18-Solido
O macheta pe care mi-o doream de mult timp,dar niciodata nu m-am hotarat sa o cumpar datorita altor oferte,dar am ramas placut suprins,fiind o macheta bine realizata pentru pretul sau(atata timp cat nu gasesti la reducere un AA sau un Kyosho desigur),motorul fiind realizat destul de bine,desi puteau sa puna doar o placa simpla de plastic la banii astia,interiorul este ok,in schimb "marele" defect l-as numi lipsa deschiderii portbagajului(nu am stiut pana sa il cumpar ca la majoritatea machetelor Solido acest "privilegiu" nu exista!).In rest este ok per total,poate pe viitor or sa se gandeasca si alti producatori la Renault 12,dar pana atunci ramanem cu acest model,fiind primul producator care reproduce Dacia "comunista" la 1:18
|
Frumoasa Daciuta Am si eu varianta rally,dar o vreau si pe asta. Intr-adevar asa e cu Solido astea...nu deschid portbagajul si nici usile spate la cele in 4 usi
|
|
|
17-02-10, 00:33
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Personal imi place cel mai mult din cele 4 variante de Renault 12. Si cel pe alb arata ok, dar asta e mai frumos.
|
|
|
17-02-10, 01:03
|
|
Stage 5
|
Va multumesc pentru aprecieri,desi eu nu stiam ca aceasta versiunea e cea mai reusita,am nimerit-o de data aceasta(eu necolectionand Solido),motorul de la Gordini fiind mai sarac in detalii,vopseaua la fel mi se pare pros aplicata fata de acest model,iar volanul specific de Dacie merita toti banii!
|
|
|
17-02-10, 08:14
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Frumusica rau........ vreau si eu!!! Sa inteleg ca singurele diferente fatza de varianta albastra sunt busonul de la rezervor amplasat in spate si desigur, culoarea??
|
|
|
17-02-10, 10:58
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by andreigica
in schimb "marele" defect l-as numi lipsa deschiderii portbagajului(nu am stiut pana sa il cumpar ca la majoritatea machetelor Solido acest "privilegiu" nu exista!).In rest este ok per total
|
Cand mi-am cumparat Peugeot 407 Shiluette Solido, am constatat ca se deschid DOAR usile. Nimic altceva Oricum, machetele Solido sunt mult mai bine realizate ca un Bburago, welly sau maisto.
Anyway, imi place Renault-ul 12 pe galben, tot am zis ca mi-l iau si eu dar mi-am luat tot altceva ... vad ca stopul din stanga nu este aliniat cum trebuie, fix it :>
17-02-10, 11:59
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Cand mi-am cumparat Peugeot 407 Shiluette Solido, am constatat ca se deschid DOAR usile. Nimic altceva Oricum, machetele Solido sunt mult mai bine realizate ca un Bburago, welly sau maisto.
:>
|
Sunt mai bine lucrate machetele Solido insa sincer, decat un Solido la care sa nu se deschida decat usile, oricand un Maisto, Bburago la care sa se deschida cam tot, iar la detalii, interior acestea nu sunt cu mult mai prejos, si acum ca veni vb, ne mai pricepem si putem aduce chiar noi unele machete peste cele facute de Solido!!!
Sa nu ne miram ca la Peugeot-ul tau se deschid 'doar' usile, eu am un 307 1:18 Autoart si nu se deschide nimic iar ca imbinari, plastic, e de toata jena.
03-03-10, 14:29
|
|
Stage 5
|
Porsche 959-Exoto 1:18(1:2500 editie limitata pe aceasta culoare)
O macheta superba,foarte bine realizata pentru varsta sa,a aparut acum vreo 10 ani,detaliile sunt surprinzatoare,combinatia de culori este extraordinara,dand o nota de finete,eu am ramas foarte impresionat de aceasta bijuterie
P.S:este cumparata chiar dintr-un magazin oficial EXOTO TIFOSI!
|
|
|
03-03-10, 14:32
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
E a 3-a care o vad pe forum, dar parca culoarea asta e mai frumoasa ca restul. Imi place mult nuanta de la exterior cat si cea de interior.
Detalile sunt foarte ok. Sper sa ajunga si la mine odata si odata ...
|
|
|
03-03-10, 14:37
|
|
Stage 5
|
imi place combinatia coloristica exterior-interior. mi-ar fi placut ca jantele sa nu fie vopsite in aceeasi culoare. iar gaurelele discurilor de frana sunt preaaa maaari. nici granulatia vopselei nu e de laudat, seamana cu varianta Standox, care din cate stiu este chiar vopsea destinata masinilor 1/1 ))
in orice caz, prefer varianta asta decat banala culoare argintie
|
|
|