la cererea publicului, o raritate.
Rolls Royce Camargue 1/22 [Bburago]
Rolls-Royce Camargue este un coupé in 2 usi produs de Rolls-Royce Motors in martie 1975. Cand a fost lansat Camargue a fost cea mai scumpa masina din lume.
Acest model a fost creat pe platforma Rolls-Royce Corniche si Silver Shadow ; are motorul de 6.75 L V8 la fel ca si modelul Silver Shadow.
Ultima masina a fost fabricata in 1986 in total fiind 530 de bucati produse.
Macheta este primul model metalic al firmei Bburago, la scara 1/22. A fost scos in mai multe culori din 1977 pana in 1990 . Modelul prezentat este cel din ultima serie din 1989-1990 - culoare rosie.
Modelul este in stare buna avand in vedere ca are aproape 20 de ani. si are si cutia originala.
Se deschid usile , capota si portbagajul, scaunele sunt rabatabile, detalii care zic eu pentru acea vreme sunt ok.
Nu se poate face comparatie cu modelul real si nu pot analiza detalii pentru ca aceasta macheta zic eu nu se preteaza la asa ceva. In mare macheta seamana cu modeul original.
Pot spune ca este o piesa in istoria Bburago, si eu zic ca e un "must have" pentru orice colectionar. In plus alt producator de machete nu il face.