01-09-08, 00:52
|
|
Colectionar Machete
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT]
|
Re: Machetele mele - promo
set 2
|
|
|
01-09-08, 00:53
|
|
|
super bravo ![icon_yikes](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_yikes.gif)
fix caracteristicile citroenului..cu garda la sol etc...
bravo
bafta
|
|
|
03-09-08, 09:34
|
|
Member of: [Colectionar Machete] [Toyota] [2 Roti]
|
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ai ceva machete si tu,bravo!!
1/24 nu colectionezi?
|
|
|
03-09-08, 12:03
|
|
Colectionar Machete
|
1/24 mai am doar vreo 15 buc. maruntisuri care imi plac...dar nu mai cumpar 1/24
|
|
|
03-09-08, 13:52
|
|
Colectionar Machete
Member of: [Colectionar Machete]
|
Super detaliile!!!!
LA fel cu suspensia e si la ds23-ul meu!
Bravo
|
|
|
03-09-08, 14:04
|
|
|
Quote:
Originally Posted by promo
1/24 mai am doar vreo 15 buc. maruntisuri care imi plac...dar nu mai cumpar 1/24
|
fa si tu o poza de grup cu ele ! sa le vedem si noi
|
|
|
08-09-08, 04:20
|
|
VW Driver
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Speed Daemons] [VW] [DACIA] [MERCEDES]
|
bravo promo superbe machetele ! la mai multe !
|
|
|
19-09-08, 20:20
|
|
Colectionar Machete
|
|
|
|
19-09-08, 22:51
|
|
Colectionar Machete
|
Ce-i cu poza asta??
Ce model de Ferrari e??
E cumva un Sneek Peek??
|
|
|
21-09-08, 23:58
|
|
Colectionar Machete
|
Pierce Arrow Silver Arrow - Signature models - 1/18
"În topul companiilor care produceau automobile de lux în primele decenii ale secolului XX era şi Pierce Arrow, iniţial o fabrică de biciclete şi motociclete. Cunoscute la vremea lor ca automobile excelente, maşinile Pierce Arrow s-au numărat printre preferinţele bogaţilor şi ale celebrităţilor, atât din America cât şi din alte părţi ale lumii. La începutul anilor ’30 marea criză economică i-a surprins pe deţinătorii mărcii într-o poziţie nu tocmai avantajoasă – fabrica lor producea în exclusivitate maşini luxoase, fără perspective de redresare bazate pe modele mai ieftine şi populare. În acest context a apărut în 1933 Silver Arrow, prezentat la New York Motor Show. Un concept, sau mai bine zis un “show car”, acest autoturism era o mostră pură de Art Deco, cu un design revoluţionar ce avea sa fie o sursă de inspiraţie pentru producătorii de automobile câţiva ani mai târziu. Deşi a existat o producţie de serie sub aceeasi denumire, show car-ul Silver Arrow avea sa ramână o maşină de excepţie, produs în doar 5 exemplare, dintre care 3 au supravieţuit până azi. Cele 5 automobile fabricate au fost vândute fiecare pentru suma de 10.000 de dolari. Deşi Silver Arrow fusese destinat să dovedească forţa şi rafinamentul companiei, vânzările modelelor Pierce Arrow au scăzut drastic, firma fiind nevoită să-şi declare falimentul în 1938. Pierce Arrow Silver Arrow este o maşină unică în istoria automobilului, îmbinând fericit luxul, tehnologia şi stilul avangardist. Deşi nu se tranzacţionează prea des, o astfel de raritate este estimată astăzi la circa un milion şi jumatate de dolari. " preluare ionut.
|
|
22-09-08, 00:02
|
|
Colectionar Machete
|
" Iniţiativa celor de la Signature de a reproduce la scara 1:18 această maşină este una deosebit de ambiţioasă. Proiectul poate fi considerat o reuşită, având în vedere realizarea machetei. Micile neajunsuri - inerente probabil în efortul de a menţine un preţ scăzut - pot fi trecute cu vederea. Astfel, schema de vopsire, foarte pretenţioasă prin contururile roşii care delimitează liniile verzi de restul caroseriei nu poate fi considerată impecabilă. Uşile au balamale interioare reale, dar cele din faţă si cele din spate pot fi deschise simultan doar cu riscul deteriorării vopselei, întrucât se ating în anumite puncte. Statueta de deasupra măştii radiatorului este săracă în detalii. Numărul de înmatriculare (în fapt doar anul apariţiei – 1933) din spate este făcut dintr-o placă de plastic puţin prea groasă şi prea strident cromată.
|
|
|
22-09-08, 00:28
|
|
Colectionar Machete
|
Cum de ai lasat-o mai jos in pen-ultima poza??
P.S. Bv de macheta o am si eu,eu am vrut-o dua ce am jucat jocul pe PC Mafia The Game in care era Silver Fletcher (o limuzina blindata putin stilizata bazata pe Silver Arrow)
J.F. Kennedy
|
|
|
22-09-08, 00:33
|
|
|
o masina superba, macheta asemeni (desi se putea mai bine pe ici pe colo). cand ma pregateam si eu sa-i fac poze ai aparut tu
de mentionat ca din cele 3 modele ramase (cred ca unul e in proprietatea nu stiu carui seic) unul a fost vandul la licitatie acu vreo 3 ani pe aproximativ 1.5 mil. $
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Cum de ai lasat-o mai jos in pen-ultima poza??
P.S. Bv de macheta o am si eu,eu am vrut-o dua ce am jucat jocul pe PC Mafia The Game in care era Silver Fletcher (o limuzina blindata putin stilizata bazata pe Silver Arrow)
|
hehe, inca un fan al jocului mafia ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) silver fletcher nu exista.. toate masinile din mafia sunt reale doar ca nu au avut licenta pe denumiri. de aia pierce arrow silver arrow se numeste silver fletcher, ford se numeste bolt, etc. aveam la un mom dat o lista cu fiecare model si denumirea sa in joc insa nu o mai gasesc. masina din mafia avea, oricum, o greseala. nu avea cel de-al treilea geam lateral
Last edited by ciprian_f; 22-09-08 at 00:37.
|
|
|
22-09-08, 01:01
|
|
Colectionar Machete
|
Quote:
Originally Posted by ciprian_f
o masina superba, macheta asemeni (desi se putea mai bine pe ici pe colo). cand ma pregateam si eu sa-i fac poze ai aparut tu
de mentionat ca din cele 3 modele ramase (cred ca unul e in proprietatea nu stiu carui seic) unul a fost vandul la licitatie acu vreo 3 ani pe aproximativ 1.5 mil. $
hehe, inca un fan al jocului mafia ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) silver fletcher nu exista.. toate masinile din mafia sunt reale doar ca nu au avut licenta pe denumiri. de aia pierce arrow silver arrow se numeste silver fletcher, ford se numeste bolt, etc. aveam la un mom dat o lista cu fiecare model si denumirea sa in joc insa nu o mai gasesc. masina din mafia avea, oricum, o greseala. nu avea cel de-al treilea geam lateral ![Razz](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_razz.gif)
|
Si mai avea o aripa mare pe portbagaj.... Pai de-aia erau stilizate (nu aveau licenta ca la GTA).
|
|
|
22-09-08, 02:53
|
|
VW Driver
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Speed Daemons] [VW] [DACIA] [MERCEDES]
|
frumoasa macheta ! la mai multe