07-02-10, 23:45
|
|
 Stage 5
|
Re: Machetele mele - enDzo
Cotinui prezentarea cu un Enzo de Hot Wheels. Nu este o macheta cu pretentii, insa nu stiu cati dintre voi a-ti avut ocazia sa admirati masina pe "viu" la 1:1... este de-a dreptul fantastica!
|
|
|
07-02-10, 23:52
|
|
 Stage 5
|
Enjoy!
|
|
|
07-02-10, 23:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
frumoasa macheta, am avut si eu ocazia sa o cumpar la un pret bun din Slovacia dar n-am facut-o. Cum spui si tu, nu este o macheta cu pretentii, insa este un ENZO. Eu am avut ocazia sa o vad live anul acesta langa un 599 California in fata unui hotel din Austria. Dar eram in masina si totusi am spus: WOW, it's a plane!!!!
EDIT: un prieten cu care am fost in Austria ma contrazice ca nu era ENZO, ci alt tip de Ferrari deci... California sunt sigur ca era pt. ca stiu modelul bine
Last edited by radu_rs; 08-02-10 at 00:01.
|
|
|
08-02-10, 01:06
|
|
 Stage 5
|
Eeee... astea sigur or sa va placa
1.BMW M5 de Maisto (cu macheta asta astia chiar si-au batut joc, jalnica realizare... de-aia mi-am permis urmatorele: "fiber carbon" pe unde se vede si pe unde nu se vede (interior si portbagaj) :rolleyes, folie geamuri laterale, luneta... jante vopsite negru mat (dar nu am avut rabdare sa se usuce), "dat jos" galbenul semnalizare... si dupa toate astea... viteza mare, o canalizare fara capac si intreg sistemul de sustinere roata dreapta fata rupt
2.Dodge Viper GTS-R de Maisto (la asta, cuplu prea mare si puntea spate a cedat)
Rezultatul... mai mult ca sigur vor intra la categoria "Donatii"  ... ca rabdare sa mai fac ceva cu ele nu am!
|
|
|
08-02-10, 01:22
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Ai dreptate cu M5-ul .... e slab de tot realizat  . Totusi ... cum au ajuns in faza asta ?
Dodge-ul nu e cumva prezentat intreg pe pagina 8  ?
Astept poze cu m3  ...
|
|
|
08-02-10, 01:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
Ai dreptate cu M5-ul .... e slab de tot realizat  . Totusi ... cum au ajuns in faza asta ?
Dodge-ul nu e cumva prezentat intreg pe pagina 8  ?
Astept poze cu m3  ...
|
... nu mai conteaza, nu le i-au in considerare pe-astea, le-am postat doar de "fun"...
Viper-ul de la pagina 8 e intreg  , chiar daca sunt Maisto ambele, prezinta cateva diferente cum ar fi nuanta de albastru a dungilor, modelul de janta, combinatia de culori la interior, bara fata - zona proiectoarelor - , inscriptia "GTS-R" pe parbriz...
pai atunci sa fie M3
|
|
|
08-02-10, 08:38
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
GTS-ul este scara 1/18?? Cat despre M de la departare ar arata bine
|
|
|
08-02-10, 09:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gabitzUU
GTS-ul este scara 1/18?? Cat despre M de la departare ar arata bine 
|
Tot ce am este 1:18
|
|
|
08-02-10, 10:44
|
|
REDACTOR 4TUNING
 Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Lasa,doneazale cand incepi sa vinzi si colectia sa nu trimiti 2 colete de pomana.Ahhh de abia astept sa-mi bag mainile in Dodge ala
|
|
|
08-02-10, 15:59
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by enDzo
Eeee... astea sigur or sa va placa
1.BMW M5 de Maisto (cu macheta asta astia chiar si-au batut joc, jalnica realizare... de-aia mi-am permis urmatorele: "fiber carbon" pe unde se vede si pe unde nu se vede (interior si portbagaj) :rolleyes, folie geamuri laterale, luneta... jante vopsite negru mat (dar nu am avut rabdare sa se usuce), "dat jos" galbenul semnalizare... si dupa toate astea... viteza mare, o canalizare fara capac si intreg sistemul de sustinere roata dreapta fata rupt
2.Dodge Viper GTS-R de Maisto (la asta, cuplu prea mare si puntea spate a cedat)
Rezultatul... mai mult ca sigur vor intra la categoria "Donatii"  ... ca rabdare sa mai fac ceva cu ele nu am!
|
Sa stii ca mie imi place M5-ul, pacat ca nu se deschid usile spate  interesanta idee cu capotele fibrate
P.S. daca bagi M5-ul la donatii sa stii ca sunt un acceptor bun
|
|
|
08-02-10, 18:33
|
|
 Stage 5
|
E fenomen Enzo...mai ales pe black...pfff...un vis
|
|
|
08-02-10, 18:39
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Foarte tare Ferrari Enzo, e superb. Pacat de BMW ca arata bine cu carbon.
|
|
|
09-02-10, 01:09
|
|
 Stage 5
|
Pentru ca am promis... astazi avem BMW M3(E92) -carbon fiber roof, silver stone II- de Kyosho (macheta se prezinta mult mai bine in realitate decat in poze  );
Sper sa va placa, vizionare placuta !
|
|
|
09-02-10, 01:46
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Macheta asta este nou lansata si deja este la reducere peste tot, nu stiu cum gandesc ei...Oricum arata foarte bine, ceva poze cu detaliile nu ne pui? M-ar interesa daca plafonul are textura carbon sau este doar vopsit in negru
|
|
|
09-02-10, 02:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Macheta asta este nou lansata si deja este la reducere peste tot, nu stiu cum gandesc ei...Oricum arata foarte bine, ceva poze cu detaliile nu ne pui? M-ar interesa daca plafonul are textura carbon sau este doar vopsit in negru
|
... are textura de carbon (o sa revin cu o foto relevanta)...
- in curand i se va alatura si mai batranul M3(E30) Evolution "Cecotto Edition" de Autoart  -
|
|
|
|
|