08-12-10, 21:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - CIPONE
Imi imaginez ce poze trebuie sa urmaresc cu frumusetea de Magnum...
|
|
|
08-12-10, 22:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by cash_banck
cu placere bro"! sa o pui langa surorile ei f1 
|
am pus-o bro', look:
|
|
|
08-12-10, 22:31
|
|
 Stage 5
|
Asa mai vii de-acasa Cipi,imi place renault+lada = F1 TEAM
|
|
|
08-12-10, 22:33
|
|
 Stage 5
|
frumoase rau!  ,ce poti sa mai zici....
|
|
|
09-12-10, 01:43
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Ce de colorate  frumoase
|
|
|
09-12-10, 04:21
|
|
 Stage 5
|
Mai mult decat frumoase Cip...imi place mult aia bleo
|
|
|
09-12-10, 13:34
|
|
 Stage 5
|
frumos camionul, mi-ar placea sa am asa loc si de camioane in casa....am avut acel ferrari la 1:18 pe negru mat...a ajuns pe la ksm la un moment dat acum doi ani....cand am scapat eu de 1:18 in favoarea 1:43....cele de formula 1 nu am reusit inca sa imi dau seama de ce nu ma atrag....desi am vazut cateva live la 1:43 si sint (sunt) excelent lucrate si foarte fine....dar tot imi seamana prea mult intre ele....cred ca trebuie sa existe intai pasiune pentru competitia in sine....oricum sint frumoase ca si motoretele de vazut la altii....cheers!
Last edited by bmwh548; 10-12-10 at 15:42.
|
|
|
09-12-10, 20:38
|
|
 Stage 5
|
L-a inlocuit pe excentricul Colin McRae, in 1999, in cadrul echipei Prodrive Subaru World Rally Team intrand in companie selecta alaturi de Juha Kankkunen si Bruno Thiry... Richard Alexander Burns...a fost neindreptatit de ordine de echipa in acel sezon, a avut si ghinioane, nu a fost un an de care sa-si aduca aminte...2001 avea sa fie anul sau: Campion Mondial de Raliuri cu Subaru...
Dupa o coma prelungita, pe data de 25 noiembrie 2005, la varsta de 34 de ani, Richard Burns moare din cauza unei tumori pe creier...lumea motorsportului s-a cutremurat la aflarea vestii...mai cazuse o stea...trist.
Masina este primul(si ultimul) Impreza cu 2 usi...caroseria si sasiul au fost proiectate si executate in Marea Britanie; conform reglementarilor FIA, a fost produsa si o serie limitata cu varianta de strada, denumita b22, masina devenita azi rara si vanata de colectionari si pasionati ai brandului.
Macheta este un Autoart care a implinit deja varsta de 10 ani...fostul proprietar sustinea ca a achizitionat-o chiar in 1999, insa, tind sa nu-i dau crezare avind in vedere ca masina de fata este replica masinii de concurs a lui Burns din Raliul Monte Carlo '99.
Avand in vedere vechimea ei, macheta a devenit mai rara, achizitionarea unui exemplar devenind uneori o sarcina dificila...tocmai de aceea consider ca acest Subaru a constituit cadoul perfect pe care mi l-am facut de sarbatori.
Fara indoiala, consider acest Subaru cea mai valoroasa(nu neaparat financiar) piesa a colectiei mele.
Enjoy.
Last edited by CIPONE; 09-12-10 at 20:42.
|
|
|
09-12-10, 20:45
|
|
 Stage 5
|
Superba, veche si cu ceva istorie in spate..feilicitarile mele Cip
|
|
|
09-12-10, 20:52
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Richard Burns, RIP!
o mare personalitate a sportului cu motor, plecat dintre noi mult prea devreme, la fel ca si regretatul McRae  
Richard Burns Rally, cel mai bun simulator rally...
revenind la macheta...la fel ca si masina are o poveste foarte interesanta.are ceva vechime, dar vad ca se pastreaza foarte bine, si se va mai pastra asa inca pe atat probabil.
b22, o Impreza legendara, pentru mine fiind unul dintre cele mai frumoase modele, mai ales ca este si putin mai vechi.o masina sprintena cu o alura sportiva deosebita si statura impunatoare 
chiar bine realizata, si un cadou foarte furmos de Sf.Nicolae, banuiesc, fiindca pana la Craciun mai este putin, si pun pariu ca ne vei prezenta si atunci niste frumuseti din lumea sportului cu motor.
o prezentare foarte frumoasa, felicitarile mele!
|
|
|
09-12-10, 20:54
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
Superbitate de macheta, prin prisma a ceea ce reprezinta  ! Unde mai pui ca RicharBurnsRally este cel mai bun simulator rally all time!
Cat te-a costat? Oricum felicitari pt efort.
|
|
|
09-12-10, 21:04
|
|
 Stage 5
|
Macheta ii superba,cu putin noroc in ianuarie poate va ajunge acolo une ii este locul pentru o sedinta foto adevarata,cat despre burns,a fost intradevar o mare pierdere pentru lumea raliurilor,2 jocuri pentru pc si console poarta numele unor piloti si prin ironia sortii amandoi au murit dar niciunul in vreun raliu sau macar la volanul vreunei masini,fara nici o indoiala cea mai valoroasa macheta a ta,si nu stiu ce ai mai putea achizitiona sa o egaleze
|
|
|
09-12-10, 21:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Superba macheta! Arata foarte bine dupa atata timp, cred ca a tinut-o expusa intr-o vitrina sau in cutie, s-a pastrat excelent.
Felicitari pentru prezentare.
|
|
|
09-12-10, 22:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2010
Superba, veche si cu ceva istorie in spate..feilicitarile mele Cip 
|
Quote:
Originally Posted by FED express
Richard Burns, RIP!
o mare personalitate a sportului cu motor, plecat dintre noi mult prea devreme, la fel ca si regretatul McRae  
Richard Burns Rally, cel mai bun simulator rally...
revenind la macheta...la fel ca si masina are o poveste foarte interesanta.are ceva vechime, dar vad ca se pastreaza foarte bine, si se va mai pastra asa inca pe atat probabil.
b22, o Impreza legendara, pentru mine fiind unul dintre cele mai frumoase modele, mai ales ca este si putin mai vechi.o masina sprintena cu o alura sportiva deosebita si statura impunatoare 
chiar bine realizata, si un cadou foarte furmos de Sf.Nicolae, banuiesc, fiindca pana la Craciun mai este putin, si pun pariu ca ne vei prezenta si atunci niste frumuseti din lumea sportului cu motor.
o prezentare foarte frumoasa, felicitarile mele!
|
Quote:
Originally Posted by r27kul
Superbitate de macheta, prin prisma a ceea ce reprezinta  ! Unde mai pui ca RicharBurnsRally este cel mai bun simulator rally all time!
Cat te-a costat? Oricum felicitari pt efort.
|
Quote:
Originally Posted by GAHU
Macheta ii superba,cu putin noroc in ianuarie poate va ajunge acolo une ii este locul pentru o sedinta foto adevarata,cat despre burns,a fost intradevar o mare pierdere pentru lumea raliurilor,2 jocuri pentru pc si console poarta numele unor piloti si prin ironia sortii amandoi au murit dar niciunul in vreun raliu sau macar la volanul vreunei masini,fara nici o indoiala cea mai valoroasa macheta a ta,si nu stiu ce ai mai putea achizitiona sa o egaleze
|
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Superba macheta! Arata foarte bine dupa atata timp, cred ca a tinut-o expusa intr-o vitrina sau in cutie, s-a pastrat excelent.
Felicitari pentru prezentare. 
|
Multumesc baieti.
Ai surprins foarte bine Gahu faza cu Burns si McRae...amindoi au jocuri scoase, amindoi sunt morti, fiecare dintre ei de alte cauze decat ceea ce au facut cu nemaintalnita pasiune si determinare. Sincer sa fiu eu am crescut mai mult cu seria Colin McRae Rally, fiind Flying Scott's fan!
|
|
|
09-12-10, 23:03
|
|
 Stage 5
|
Superba! Imi place foarte mult acest model. Ai facut o achizitie pe cinste ! Bravo.
|
|
|
|
|