In ciuda aspectului "accesorizat" placut, macheta nu straluceste la detalii...kyosho foloseste deja de multicel matrita asta si se impune una mai elaborata, fara doglegs si portbagaj sealed...
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
Re: Machetele mele - CIPONE
Ciudat, pentru un SS, se inchid toate usile si capotele la linie? Sau nu se vede bine din poza? Sigur e peste Solido, dar t ce nota i-ai da pentru exterior, lasand la oparte detaliile interiorului.
Oricum arata bine de tot
O remarca intrutotul pertinenta Rob!...chiar da, usi/capote care se inchid bine, discuri metalice, interior elborat in comparatie cu Solido(deschide hayon in plus de Solido)...dar e o exceptie.
Ciudat, pentru un SS, se inchid toate usile si capotele la linie? Sau nu se vede bine din poza? Sigur e peste Solido, dar t ce nota i-ai da pentru exterior, lasand la oparte detaliile interiorului.
Oricum arata bine de tot
Un demn urmas al celebrului 206 WRC , insa doar cu o punte motrica, cat despre calitate cred ca SS au urcat mult stacheta, asta am observat si eu cand am luat AUDI Quattro Safari Rally Marlboro, dar cred ca asta e un lucru bun pt. noi.
Urmasul lui 206WRC a fost 307WRC Babaule...apoi s au dat pe Citroen Only!
207le asta face parte din grupa S2000, adica tot masini cu tractiune integrala, diferite fata de WRC prin faptul ca au motoare 2L aspirate ce dezvolta in jur de 250cp versus 2L turbo de 300cp la grupa WRC(ma refer la 206WRC aici)
Urmasul lui 206WRC a fost 307WRC Babaule...apoi s au dat pe Citroen Only!
207le asta face parte din grupa S2000, adica tot masini cu tractiune integrala, diferite fata de WRC prin faptul ca au motoare 2L aspirate ce dezvolta in jur de 250cp versus 2L turbo de 300cp la grupa WRC(ma refer la 206WRC aici)
Asta am spus si eu, are o singura punte care trage, merge in IRC , insa eu ma refeream la numere, 205-206-207, pana la urma campioane de raliuri, indiferent de care tipuri.