Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > DRIFT GRAND PRIX ROMANIA - 21-23 octombrie - Casa Poporului, Circuit Stradal Bucharest GP

Reply
 
Thread Tools
Old 11-10-11, 15:28   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Terry Grant, cel mai tare cascador cu masina, vine la Drift Grand Prix of Romania!

Terry Grant, cel mai tare cascador cu masina, vine la Drift Grand Prix of Romania!

Celebru in toata lumea, Terry Grant este cunoscut drept cel mai tare cascador cu masina din lume. Asta nu este insa o noutate. Ci faptul ca toata Romania il va putea vedea pe 22-23 octombrie la Bucuresti, facand un show incendiar la Drift Grand Prix of Romania!

Orice amator de sport extrem a auzit de Terry Grant, dar mai ales de cascadoriile sale. Sa schimbi roata masinii in timp ce aceasta face cerculete? Se poate! Daca te cheama Terry Grant. Sa mergi cu masina pe doua roti? Nicio problema. Dar numai daca esti Terry Grant. Sa detii recordul mondial de a sta in picioare pe o masina care face cerculete, neasigurat, doar prin propriul echilibru? Nu a fost greu, pentru Terry Grant.



Totul a inceput la varsta de 5 ani, cand Terry s-a trezit in spatele volanului si al ghidonului motocicletei. Chiar de la acea varsta frageda, toata lumea si-a dat seama ca acest baietel va ajunge un sofer deosebit in spatele volanului. Iar confirmarea a venit cand a inceput sa participe la cursele de circuit din Anglia si Statele Unite. Insa legalitatea deplina nu a fost pe placul sau, si in cadrul unei tentative de a depasi un record de cerculete cu masina, Terry a intalnit ceva probleme cu politia.



In 1995, Terry a ajuns si in lumina reflectoarelor, facand diverse cascadorii si show-uri pentru BBC si pentru mai multe filme si emisiuni de televiziune. El s-a facut din nou remarcat cand a reusit pentru prima oara LIVE, la TV, sa coboare dintr-o masina in viteza si sa urce inapoi la bordul sau - o cascadorie care a uimit toata lumea!

16 ani mai tarziu si peste 15 recorduri Mondiale la activ, Terry Grant este cunoscut drept cel mai bun cascador pe 4 roti. Dupa mii de show-uri in toate colturile lumii, el ajunge in sfarsit si in Romania.

Pregateste-te sa vezi cel mai tare show de drift pe care l-ai vazut vreodata, timp de 2 zile, la Drift Grand Prix of Romania. Si pune-ti centura de siguranta si asigura-te ca vei gusta si cireasa de pe tort: cele mai tari cascadorii cu o masina, semnate de Terry Grant, o adevarata premiera pentru Romania!


Terry Grant 2
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro


Terry Grant 1
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 11-10-11, 16:21   #2
bmwM8
Banned

Stage 3
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 162
Default Re: Terry Grant, cel mai tare cascador cu masina, vine la Drift Grand Prix of Romania

intradevar un mare cascador:
https://www.youtube.com/watch?v=87KexpvGQqU
https://www.youtube.com/watch?v=ebj5b...eature=related
bmwM8 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 07:07.


- Copyright 2024 4Tuning