Am cam terminat si pe ziua de azi domne'.
Jurnalul de astazi este 'rezumat' in multe randuri:
La mine a mers promovarea, ca
PE ROATE la propriu nene...
Cum asa?
Pai ieri dupa ce am venit de la intrunire, stau beau un ceai fierbinte (sa treaca raceala pana sambata
) iau "un nasture" (in limbaj mai popular :P) mai pe romaneste, o pastila (de raceala) si ma retrag la somn...
Cand, deodata ma trasneste o idee de zici ca a picat un sac de fise (banuti metalici
): ce idee?
Pai sa spun asa: din 3 pliante, 2 le-am planificat pentru afisare stradala iar celalalt...
... pus pe capota masinii
Asa si?
Trezirea cu mult inainte de ora la care ar fi trebuit sa ma trezesc in mod normal, pregatit banda adeziva si foarfece, luat tot ce trebuie si apoi...
Am plecat in fuga la facultate sa pot pune planul in aplicare pana apareau "sacalii".
Pai stai sa vezi continuarea..., am lipit frumos afisul, intins pe capota masinii, incat sa nu mi-l zboare vantu ca pe o panza de ambarcatiune.
Mai departe?
Am luat un pliant... (asa si, ce daca?) pai l-am pus pe partea din dreapta a parbrizului lipit in asa fel, incat doar 3 din 4 laturi sa fie lipita incat in ultima, sa pot pune pliante (un fel de buzunar cu pliante).
Am pus acolo aprox. 50 pliante pentru inceput si plasat masina intre caminele studentesti si al 2-lea corp al facultatii, apoi incuiat masina si plecat de langa ea (in sala de curs, cu vedere la parcarea cu pricina)...
Si iarasi
SOC! Toti care veneau se opreau din trecere, la masina, 'scanau' afisul apoi luau ca suvenir cate un pliant.
Daca am vazut ca sta treaba asa, am mai dus vreo 100-150 (ca inca eram in pauza dinaintea cursurilor), ca mai apoi sa vad ca au disparut aproape toate pana la sfarsitul orei
.
Asta nu a fost nimic: a fost doar planul A.
Planul B nu a decurs cum am vrut, nu am primit acordul de a lipi afisele la metrou
ca vezi domne nu am autorizatie; zic ok si am plecat.
Am lipit unul la poarta facultatii iar celalalt la un semafor de pe Kiseleff (nu stiu daca a fost prea buna ideea, dar am incercat, ca de obicei soferii cand stau la semafor, mai casca ochii si dupa una sau alta si poate-i sare-n ochi afisul cu DRIFT GRAND PRIX).
Acum planul C, de rezerva pentru pliante, venit din senin:
aud un coleg ca a luat bilet la INDAGRA, la RomExpo si intervenise ceva si nu mai avea ce face cu biletul (a zis ca stam zilele urmatoare de vorba despre cat sa ii dau pe bilet) si ce am facut?
M-am plasat si eu, pentru inceput undeva la intrare (dupa ce treceau de barierele alea) asa cum a fost si la 4Tuning Days acum ceva timp cand erai asteptat dupa ce intrai cu sticker si odorizant auto si am vazut ca veneau grupuri grupuri de studenti si am incepu sa mai subtiez considerabil stratul de pliante.
Bun... aici am inceput sa nu prea mai am clienti, la intrare, am trecut la un plan C.2
, am inceput sa colind pavilioanele, mergand in sens opus celor ce vizitau pavilionul central si am vazut ca erau interesati de pliante de tot felul si aici am inceput si eu sa mai impart restul.
Dupa toata aventura asta de azi, am plecat de la facultate si m-am mai oprit putin la Piata Sudului (spre casa) incercand sa mai impart restu de vreo 30-40 de pliante numarate asa in mare, stiind ca 10 pliante au cam un cm grosime cand sunt presate, am apreciat eu ca fiind undeva la 35 de pliante ramase. Am incercat sa mai impart prin zona peronului (am fost respins de paznic, ca nu am voie
) au urcat la iesirea de la metrou, dar ghinion mare, nici nu te baga lumea in seama
si dupa ce le-am lasat si eu jos, undeva unde se termina scarile rulante, am vazut de la distanta ca au fost cativa tentati de ele si mai luau cate unu amintire.
Ce nu am putut eu sa fac azi si imi pare rau, o poza sau filmulet cu masina publicitara ... ca sa fac dovada vizuala. S-a terminat bateria iar ceilalti colegi cu telefoane mai dotate au cam tras chiulul azi, multi fiind in vizita la RomExpo.
In trafic nu am fost cu publicitatea ca oricum pliantele nu imi stateau ca le lua vantu (nu cel de la FNI
) iar posterul daca apuca sa mi-l ridice putin in mers (din viteza) mi-l rupea de il facea felii.
Dator am mai ramas si la un 'nene' pe care l-am rugat sa imi trimita un anunt in aer, pe calea undelor radio (pe canalul 22 - cine stie, cunoaste
), acum, nu a zis ce si cat vrea, dar ma simt putin ciudat.
Ma gandeam sa dau ceva simbolic daca nu cere banuti sau sa ii mai gasesc clienti pentru statii auto.
Este o persoana, relativ anonima, ce vinde statii doar asa din om in om, dar este ascultator si emitator, zilnic pe canalul 22 sau 20 (nu sta mereu in acelasi loc). Nu este din Bucuresti, ci din provincie, dar emite de acasa cu antena mare si amplificator.
Sper ca s-a facut auzit anuntul in afara capitalei
.
Asteptam provincia sa vina la Bucuresti.
Cam aici se incheie si ziua de azi.
Daca as fi putut lipi la metrou un afis, eram boieri, ca puneam in zone de trafic intens cu persoane relativ tinere, pana in 35 de ani.
O zi buna in continuare!
Acum, ma retrag putin, de oboseala, la un pui de somn.
Asteptam intrunirea si din seara asta.
La mai multe evenimente de genu, domnule
Gratian Sonu (sper ca nu v-am botezat cu alt nume
din cauza oboselii)!!!