Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Electronica Auto

Reply
 
Thread Tools
Old 30-10-21, 07:59   #1
AutoTester

Stage 1
 
AutoTester's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Lightbulb Codare pompe injectie Opel Astra Vectra Zafira programare cheie chei

Suntem un service auto din Bucuresti, autorizat RAR si cu 18 ani experienta si va punem la dispozitie la preturi convenabile pentru masinile NEDEPLASABILE servicii profesionale de diagnoza, testare, codare / programare / reprogramare / scriere / rescriere / adaptare / initializare / imperechere / resetare pe masina pentru diverse module electronice:
ECU -unitate de control management motor (calculator de motor); Immobiliser - modul imobiizare electronica, modulele electronice ale pompelor de injectie PSG16 cu care vin echipate automobilele Opel Astra G, Vectra C, Zafira A, etc., dar si de programare / codare / adaptare a cheilor cu chip (transponder) si telecomanda a diverselor modele: Corsa, Astra, Vectra, Insignia, Zafira, Mokka, etc.

Oricare dintre aceste operatii se poate realiza, la cere, chiar si la sediul, sau la domiciliul dumneavoastra situat in diverse zone din Bucuresti, sau din Ilfov, ori din imprejurimi, folosind - la fel ca si colegii nostrii din reprezentanta - echipamentele profesionale de uzina, dedicate marcii.

Daca in urma constatarii efectuate de noi, stabilim ca s-a deteriorat electronic cheia cu chip (transponder) a autovehiculului dvs. si nu mai poate porni / descuia masina din telecomanda, atunci noi va oferim si aici solutia: va punem la dispozitie servicii de copiere / multiplicare / duplicare cheie / chei auto / moto de dealer sau aftermarket cu chip si telecomanda la sediul / domiciliul clientului din diverse zone din Bucuresti / Ilfov si imprejurimi prin frezare / prelucrare / confectionare lama pe loc, dupa lama originala a acelui vehicul.

Aceste servicii au pret diferit in functie natura si complexitatea fiecaruia dintre ele, pornind de la 100 RON, pentru o verificare computerizata, fara a include deplasarea noastra la vehicul, sau operatia de codare / programare / reprogramare / adaptare / imperechere / initializare / resetare, sau de confetionare / copiere / multiplicare cheie.

La cerere, putem confectiona / copia / duplica fizic diverse modele de lame pentru chei auto / moto cu chip si telecomnda ale unei game variate de marci si modele auto si moto.

Puteti obtine detalii suplimentare si va puteti programa L-V 9:00-17:00, sau S 9:00-13:30 la numarul de telefon 0721 726 853.
Duminica nu avem program de lucru cu publicul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Programare Pompa PSG-16 Opel Astra Vectra Zafira.jpg
Views:	24
Size:	364.4 KB
ID:	3218761   Click image for larger version

Name:	Extragere Pin si programare pompa PSG-16 Opel Astra Vectra Zafira.jpg
Views:	28
Size:	682.6 KB
ID:	3218762   Click image for larger version

Name:	Programare Pompa Opel la domiciliu Astra Vectra Zafira.jpg
Views:	30
Size:	103.3 KB
ID:	3218763  

AutoTester is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -