Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply

Thread Tools
Old 29-09-14, 15:56   #1
carexpertauto

Stock

Default TOP LAC AUTO SERVICE_Sector 6 - Superioritate Vopsitorie Glasurit

TOP LAC AUTO SERVICE si-a inceput activitatea ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, fiind printre primele dotate cu cabina de vopsit. De de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana şi produse de vopsitorie GLASURIT.

Top Lac Service asigura solutii complete de vopsitorie Glasurit : chituri, fullere, lacuri si vopsele.

O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire,iar aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul Top Lac avand in dotare 5 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale si cu solutii complete de absorbtie a prafului.

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor care trebuie vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.

Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor Glasurit.

Laboratorul Top Lac are peste 8000 de cartele etalon de culoare, realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de nuante de vopsea auto existente in acest moment pe piata.

Vopsirea se realizeaza in 2 cuptoare de vopsit de catre un personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala atat in Germania cat si in Romania.

Iar folosirea numai a tehnologiei germane şi a produselor de vopsitorie Glasurit asigura Servicii de TOP pentru clientii nostri.

Serviciile Top Lac Auto Service au fost apreciate de catre numerosii nostri clienti, compania efectuand pana in prezent reparatii la un numar de aproximativ 100.000 autoturisme.

Ce impresii am lasat asupra clientilor nostri:
Cristian S. – KIA C’eed
January 1, 2014
“Sunt foarte mulţumit de serviciile dumneavoastră. Ca dovadă am apelat şi a doua oară. Lucraţi foarte atent şi rapid, iar angajaţii sunt extraordinari! Vă recomand cu încredere.”

Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe site-ul nostru:
http://www.toplacservice.ro/servicii#1vopsitorie

Click image for larger version

Name:	foto  -207.jpg
Views:	86
Size:	1.30 MB
ID:	3033437

Name:	foto  -233.jpg
Views:	81
Size:	1.28 MB
ID:	3033438

Name:	foto  -241.jpg
Views:	105
Size:	1.81 MB
ID:	3033439

Name:	foto  -236.jpg
Views:	85
Size:	1.81 MB
ID:	3033440
carexpertauto is offline   Reply With Quote
Old 14-10-14, 00:07   #2
superspatial

Stage 2

Default Re: TOP LAC AUTO SERVICE_Sector 6 - Superioritate Vopsitorie Glasurit

Salut,

un pret estimativ pentru vopstit bara fata+spate alb perlat la un SUV? (nu sunt sparte, doar julituri)
superspatial is offline   Reply With Quote
Old 14-10-14, 14:57   #3
carexpertauto

Stock

Quote:
Originally Posted by superspatial View Post
Salut,

un pret estimativ pentru vopstit bara fata+spate alb perlat la un SUV? (nu sunt sparte, doar julituri)
Buna ziua,

Pentru calcul pret estimativ corect, va rugam sa trimiteti o poza cu zona afectata, poate este necesar vopsirea partiala doar.
Asteptam raspunsul dvs.

Echipa,
Toplac
carexpertauto is offline   Reply With Quote
Old 27-04-15, 14:33   #4
cristianpopescu

Stock

Pot spune ca am fost foarte multumit de service-ul Top Lac Auto. Am avut de reparat si vopsit o aripa spate si am observat ca nu exista nici o diferenta de vopsea iar lacul parea foarte bine intins. Recomand Top Lac pentru orice lucrari de tinichigerie si vopsitorie, mai ales ca au si decontare directa cu firmele de asigurari
cristianpopescu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -