TOP LAC AUTO SERVICE si-a inceput activitatea ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, fiind printre primele dotate cu
cabina de vopsit.
De de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana şi produse de vopsitorie GLASURIT.
Top Lac Service asigura solutii complete de vopsitorie Glasurit : chituri, fullere, lacuri si vopsele.
O foarte mare importanta o are
pregatirea autovehiculului pentru vopsire,iar aceasta se face in zone speciale, dotate cu
filtre si grup de aspiratie, service-ul Top Lac avand in dotare
5 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu
dispozitive de slefuit profesionale si cu
solutii complete de absorbtie a prafului.
In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate
autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor care trebuie vopsite,
folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.
Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu
acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un
laborator propriu de preparare a vopselelor Glasurit.
Laboratorul Top Lac are peste 8000 de cartele etalon de culoare, realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care
acopera toata gama de nuante de vopsea auto existente in acest moment pe piata.
Vopsirea se realizeaza in
2 cuptoare de vopsit de catre un
personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala atat in Germania cat si in Romania.
Iar folosirea numai a
tehnologiei germane şi a
produselor de vopsitorie Glasurit asigura
Servicii de TOP pentru clientii nostri.
Serviciile Top Lac Auto Service au fost apreciate de catre numerosii nostri clienti, compania efectuand pana in prezent reparatii la un numar de aproximativ 100.000 autoturisme.
Ce impresii am lasat asupra clientilor nostri:
Cristian S. – KIA C’eed
January 1, 2014
“Sunt foarte mulţumit de serviciile dumneavoastră. Ca dovadă am apelat şi a doua oară. Lucraţi foarte atent şi rapid, iar angajaţii sunt extraordinari! Vă recomand cu încredere.”
Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe site-ul nostru:
http://www.toplacservice.ro/servicii#1vopsitorie