Faruri, stopuri, semnalizari, proiectoare auto/moto din plexiglas
Executam lucrari / reparatii din plexiglas pentru: faruri, stopuri, semnale, proiectoare auto / moto, pentru orice marca.
Cu o experienta de aproape 20 de ani in acest domeniu si ramanand unicul atelier de profil, suntem singurii care va oferim astfel de lucrari de cea mai buna calitate.
Pentru orice fel de intrebare, va stau la dispozitie aici pe forum sau la telefon: 0744.536.790 (COSMOTE) - Anunt valabil pentru toata tara !
Multumesc si va astept !
Re: FARURI, STOPURI, SEMNALE, PROIECTOARE AUTO / MOTO (LUCRARI / REPARATII DIN PLEXIG
Quote:
Originally Posted by SOARE MAGIC S.R.L.
Cateva lucrari de prin atelierul nostru.
salut ! imi place cum ai organizat atelierul chiar daca spatiul este mic .
O intrebare am vazut ca ai si matrite din lemn . CUm sunt prelucrate acestea ca sa copieze exact in cote farul original .Sunt prelucrate pe cnc?
Am vazut ca ai si altele din alt material ! Este chit aauto ? Am eu niste rasini care iti pot usura considerabil munca.
spor la treaba
Re: FARURI, STOPURI, SEMNALE, PROIECTOARE AUTO / MOTO (LUCRARI / REPARATII DIN PLEXIG
Quote:
Originally Posted by compozite
salut ! imi place cum ai organizat atelierul chiar daca spatiul este mic .
O intrebare am vazut ca ai si matrite din lemn . CUm sunt prelucrate acestea ca sa copieze exact in cote farul original .Sunt prelucrate pe cnc?
Am vazut ca ai si altele din alt material ! Este chit aauto ? Am eu niste rasini care iti pot usura considerabil munca.
spor la treaba
Salut si multumesc de aprecieri. Matritele sunt din lemn si prelucrate exact dupa produsele originale. Cum ? Nu pot sa divulg secretele meseriei, imi pare rau
Celelalte sunt din ipsos. Rasina e si ea buna dar nu lucrez cu asa ceva si nici nu renteaza. Plus ca la cele mai noi modele aparute am alta metoda de a le lucra iar matritele sunt mai rar folosite in cazul de fata.
Ms inca o data de parere si suport, spor la treaba si tie !
AVIZ AMATORILOR DE FARURI, STOPURI, SEMNALE, PROIECTOARE AUTO / MOTO (LUCRARI / REPARATII DIN PLEXIGLAS)
ATENTIE MARE LA INTERMEDIARII CARE PRETIND CA LE FAC EI SI DE FAPT NU AU HABAR CU CE SE MANANCA TOATA TREABA ASTA. EI NU FAC DECAT SA VA MAREASCA PRETUL INITIAL CERUT DE NOI ! VA ASTEPTAM DIRECT LA ATELIERUL NOSTRU DIN MILITARI !