Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply

Thread Tools
Old 19-05-12, 22:56   #1
InAuto

Stage 1

Default Curatare tapiterie, Polish auto, Detailing, Bucuresti

Curatare tapiterie, Polish auto, Detailing, Bucuresti - Berceni nr. 8c Sector 4

Oferim servicii de Curatare Tapiterie, Detailing auto, - Preturi intre 150-230 ron
Tapiteria din material textil se curata cu solutie pentru tapiterie Erk Aktiv folosind Tornador Gun sau dupa gradul de murdarie prin injectie / extractie. In cazul tapiteriilor prea uzate scamele iesite din material se "barbieresc" folosind un aparat special.
Tapiteria din piele se curata cu solutie pentru piele naturala sau ecologica apoi se trateaza cu balsam.
Plafoanele necesita atentie deosebita deoarece spalarea incorecta poate duce la desprinderea materialului.

Cum curatam tapiteria (Pasi Urmati):
Tot interiorul este aspirat, praful este sters cu o carpa din microfibre, bordul si toate elementele din plastic sunt curatate .Curatarea plafonului si fetelor de usi cu un pistol pneumatic (Tornador Gun) .
Curaţare Tapiţerie din material textil : Curatarea suprafetelor textile prin injectie spuma. Limpezirea tapiţeriei se face prin extractie cu ajutorul unui aspirator.
Curaţare Tapiţerie din piele : Se foloseste o solutie speciala pentru piele cu Ph neutru urmata de un tratament cu balsam.

Spalare Tapiterie - Durata de timp: Aproximativ 2 ore curatat tapiterie material textil / piele + 2 ore uscare tapiterie din material textil.

Alte servicii: Detailing Auto, Polish Auto, reconditionare / polish faruri.
Experienta in domeniu

InAuto.ro - Bucuresti - 0765 42 72 72
InAuto is offline   Reply With Quote
Old 17-08-12, 11:54   #2
HaoS

Stock

Default Re: Curatare tapiterie, Polish auto, Detailing, Bucuresti

-> UP
HaoS is offline   Reply With Quote
Old 16-01-13, 16:24   #3
InAuto

Stage 1

Timp de o saptamana pana la data de 25 Ianuarie avem super reducere pentru polish faruri + extra pachet:

http://www.zumzi.ro/polish-reconditi...xterior-d13346

Prin zumzi - plata cu cardul sau cash la spalatorie
Old 09-07-13, 22:01   #4
InAuto

Stage 1

OFERTA DETAILING INTERIOR + SPALAT EXTERIOR + CEARA SOLIDA

Vino pe data de 10 Iulie la InAuto si ai reducere pentru detailing interior + ceara solida - Platesti 180 ron in loc de 310 ron

Oferta include: Curatare tapiterie (injectie/extractie ), curatare plafon si mocheta (inclusiv portbagaj) cu ajutorul unui pistol pneumatic dedicat, degresare materiale plastice (bord, ornamente din plastic ), tratament cu balsam, tratament chedere, curatare motor (prin degresare), igienizare galerie aer, spalare exterior + ceara solida pentru protectie. Uscarea tapiteriei este completa !

Valabil doar in data de 10 Iulie 2013
Old 04-09-13, 00:32   #5
InAuto

Stage 1

Default Polish faruri

Polish faruri

Farurile se reconditioneaza prin slefuire cu hartie abraziva ( urcand gradual) cu granulatii cuprinse intre 600-3000. Se folosesc diferite paste si instrumente dedicate pentru polish faruri.

Se aplica protectie ( nano-sealant)

Pret : 50ron /far

Optional, contra-cost folie de protectie.
Old 03-03-14, 17:03   #6
InAuto

Stage 1

Default Tratament si protectie piele

Nou ! pentru tapiteriile din piele, Meguiar's Leather Sealant, Etanseaza, hraneste si protejeaza suprafetele pentru a menține pielea din interiorul masinii la cea mai buna calitate.
Old 17-04-14, 01:50   #7
superspatial

Stage 2

Salut, aveti timp sa faceti un Infiniti FX35 maine (Joi 17 Aprilie)? Nu e patata pielea dar sper sa se mai deschida o nuanta dupa curatare (este crem).
superspatial is offline   Reply With Quote
Old 27-04-14, 12:06   #8
InAuto

Stage 1

Quote:
Originally Posted by superspatial View Post
Salut, aveti timp sa faceti un Infiniti FX35 maine (Joi 17 Aprilie)? Nu e patata pielea dar sper sa se mai deschida o nuanta dupa curatare (este crem).
Imi cer scuze, am vazut postarea prea tarziu.
Lucram pe baza de programari.

tel. 0765.42.72.72
Old 28-07-14, 06:29   #9
superspatial

Stage 2

Parere personala: Nu merita
Am platit aprox 300RON pentru un rezultat similar cu cel pe care il am cand dau 20-30RON ciubuc in plus la spalatorie
Nu am stat langa baieti 4 ore cat au zis ca dureaza, nu am idee ce i-au facut, poate sunt eu superficial dar pare maxim bordul sters cu o carpa si apoi dat cu silicon.
In perspectiva mea "detaling" implica atentie pe detalii, lucru departe de ce ofera ei...
Old 28-07-14, 14:37   #10
InAuto

Stage 1

Quote:
Originally Posted by superspatial View Post
Parere personala: Nu merita
Am platit aprox 300RON pentru un rezultat similar cu cel pe care il am cand dau 20-30RON ciubuc in plus la spalatorie
Nu am stat langa baieti 4 ore cat au zis ca dureaza, nu am idee ce i-au facut, poate sunt eu superficial dar pare maxim bordul sters cu o carpa si apoi dat cu silicon.
In perspectiva mea "detaling" implica atentie pe detalii, lucru departe de ce ofera ei...

Inainte de toate prezinta-te cine esti si cu ce masina ai venit. Pachetul de detailing interior costa 230ron pentru autoturisme si 255ron pentru SUV .. nu inteleg de ce ai platit 300ron ....

Silicon nu folosim, produsul folosit pentru dressing plastic este de la Sonax. Posteaza te rog cateva poze cu masina care spui ca a fost facuta la noi.
Personal nu cred ca ai gasit vre-o urma de praf macar pe sina de la scaun sau in galeriile de aer, chedere s.a.m.d. Ne ocupam de detailing de foarte mult timp si m-ar mira ca angajatul nostru sa nu fi facut ceva bine, dar ma rog fiecare cu parerea lui. Pe viitor iti dau un sfat : fie examinezi masina atent dupa ce s-a prestat un anumit serviciu de catre o firma, ori faci poze cu "nemultumirile"
Eu nu zic ca suntem perfecti si ca un angajat NU poate uita sa stearga sau sa curate o anumita zona, insa din ce spui tu se intelege ca cineva si-a batut joc de masina si ti-a luat banii degeaba.
Chiar imi lasa un gust amar asfel de "pareri" mai ales ca eu verific aproape 90% din masinile care ies de la noi tocmai in ideea de a avea numai clienti multimiti.
Personal am cursuri de Detailing in spate, ceva ani de munca iar angajatii nostril sunt pregatiti de mine.
Daca nemultumirea ta este bordul afla de la mine ca pe el nu este silicon ci este Sonax dressing plastic Satinat sau Lux auto Self de la Delta ( in functie de textura plasticului )

Last edited by InAuto; 28-07-14 at 15:02.
Old 28-07-14, 16:38   #11
superspatial

Stage 2

- Am scris un post mai sus despre ce masina este vorba
- A facut 269RON si i-am mai dat 20 sau 30RON d-asta am zis ca am platit aprox 300RON. (N-am lasat ciubuc pentru ca am fost impresionat de serviciu, pur si simplu asa obisnuiesc.)
- Nu m-am plans ca am gasit silicon pe bord, am zis ca singurul lucru care s-a remarcat cand m-am intors a fost ca bordul parea sters de praf si dat cu silicon.
- In nici un caz nu am vrut sa las sa se inteleaga ca si-a batut cineva joc de masina sau sa va jignesc cumva business-ul/angajatii, tot ce am spus a fost ca parerea mea este ca 300RON pentru un bord sters si lucios nu se merita, in rest nici o alta diferenta n-am remarcat...
Old 02-02-15, 12:16   #12
valykpt

Stage 4

valykpt's Avatar

cel mai bine sa arate ce a facut sa vedem si noi.... eu pun poze cu ce am fac si este greu ca un client sa fie nemultumit si sa nu spuna!!!
www.cosmetizare-auto.ro
https://www.facebook.com/polishautopret
https://www.facebook.com/pages/Cosme...05358982894446
valykpt is offline   Reply With Quote
Old 02-02-15, 12:22   #13
InAuto

Stage 1

Quote:
Originally Posted by valykpt View Post
cel mai bine sa arate ce a facut sa vedem si noi.... eu pun poze cu ce am fac si este greu ca un client sa fie nemultumit si sa nu spuna!!!
https://www.facebook.com/InAuto.ro/p...=photos_albums
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -