Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Servicii Auto

Firme Servicii Auto Tapiterii, Sablari, Vopsitorii, Tractari, etc

Reply

Thread Tools
Old 02-02-11, 13:19   #1
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Thumbs up Reconditionam Servodirectie

Medes Import Export srl este prima firma autorizata de R.A.R. pentru reparare de componente ale sistemului de directie, autorizatie obtinuta in anul 2006.

Folosind piese de schimb originale si bancuri de probat de ultima generatie putem sa va oferim cele mai avantajoase preturi si o garantie de 18 luni.

Contactati-ne cu incredere si nu veti fii dezamagiti!

Calan, Hunedoara, Str. Criseni nr.120
office@servodirectie.ro
T. 0254/732681
F. 0254/732682
Telverde 0800 800 418
J20/1791/2004
RO16969468
MEDES CALAN is offline   Reply With Quote
Old 09-02-11, 14:00   #2
DrD3ViL

Stage 3

DrD3ViL's Avatar

Default Re: Reconditionam Servodirectie

Va salut,am o problema,un A6 din 99,cand e rece motorul,si fac viraj stanga,volanul e foarte tare.Am verificat uleiul,e ok.Am schimbat si pompa de servo,ce poate sa fie?
DrD3ViL is offline   Reply With Quote
Old 09-02-11, 15:07   #3
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

D_ul DrD3vil,

problema care o ati puoate sa vina din segmenti de la distribuitor: cu timp ei, chiar daca sunt din teflon, "mananca" cilindru distributorului, producand niste canaluri.

La rece segmenti nu sunt inca atat de elastici ca dilatarea lor, produsa de ulei in presiune, sa umple gaura, asa ca ulei fuge pe retur fara sa intre in piston. Cu incalzirea de la uleiu (chiar putin chilometri ajunge) ei devin elastici si aceasta trafilarea in interiorul termina si servodirectia pare ca isi revine.

Din pacat nu exista un remediu pentru asta de cat inlocuirea servodirectiei cu o alta, dece "bucsarea" de la distribuitor poate sa fie o operatiune foarte periculoza, existan riscul ca bucsa se intoarca si sa inchida racorduri (Hydro-lock).

Raman la dispozitia D_vs pt orice alta intrebare.

Dan Schiau

Quote:
Originally Posted by DrD3ViL View Post
Va salut,am o problema,un A6 din 99,cand e rece motorul,si fac viraj stanga,volanul e foarte tare.Am verificat uleiul,e ok.Am schimbat si pompa de servo,ce poate sa fie?
Old 22-04-11, 02:30   #4
bogdanmaestro

Stage 1

bogdanmaestro's Avatar

Buna ziua!

As dori sa stiu un pret informativ pentru reconditionarea a doua sisteme de servodirectie:

1. Alfa Romeo 166 2.0i

2. Fiat Punto 1.2i Sporting

Defectul este cel uzual (la ambele mecanisme): pierdere de ulei si zgomot la bracarea volanului.

Va multumesc!
bogdanmaestro is offline   Reply With Quote
Old 26-11-11, 12:51   #5
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Nu alege o directie proasta, alege una buna!

Alege una reconditionata de la MEDES!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Alege buna.jpg
Views:	46
Size:	40.9 KB
ID:	2239512  
Old 24-02-14, 12:23   #6
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au vizitat standul la AutoTehnica Workshop Pitesti, ce s-a desfasurat Sambata trecuta la Centrul de Cercetare in Ingineria Automobilului din Pitesti.

Intr-adevar Pitestiul s-a dovedit ca o locatie deosebita, cu oameni foarte interesati sa colaboreze cu firmele care pun accentul pe calitatea produselor!

Peste celelalte discutii in mod deosebit mi-a placut cea despre echilibrarea-indreptarea de planetare cu un Sef de service foarte bine pregatit in domeniu. Oamenii asa dau siguranta cand aduci masina in serviciul lor la reparat!

Va asteptam la AutoTehnica Workshop Cluj-Napoca *in 15.03.2014.

Last edited by MEDES CALAN; 24-02-14 at 12:26.
Old 21-10-14, 14:45   #7
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Default Salonul Auto BUCURESTI & Accesorii - SAB&A

In perioda 23 Octombrie - 2 Noiembrie vom fi expozanti la cel mai important eveniment din domeniul Auto din Romania: Salonul Auto BUCURESTI & Accesorii - SAB&A, la Complexul Romaero Baneasa.

Va asteptam la standul nostru (Pavilion H106 - Stand 611) pentru a discuta cu D-vs de gama noastra de produse, care s-a imbogatit cu disponibilitatea PE STOC de cardane reconditionate (O.M.M.A. Italia) pentru VW Touareg 7L0 si 7L6.

Va asteptam!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	macheta-SAB-2014-280x190a-medie-600x406.jpg
Views:	28
Size:	57.5 KB
ID:	3041147  
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -