salut maiestre... am si eu o rugaminte..... daca imi poti face spoiler fatza asa pt solenza sau daca nu cum sar potrivi cu ala ce lai pus la meganu ala galben.... si ce preturi plzzzz
imi poti aduce sau face prelungirea pe fata de la lumma pentru o astra h? dar sa cada bine nu sa ma apuc sa mesteresc eu la ea. in cat timp mio poti aduce/o faci? pret cu tva! ms anticipat!
salut.
ma intereseaza : spoiler fata + spate + praguri (cea neagra)
la cea albastra ..... doar spoileru' spate...
la ce preturi le ai ...?
astept raspuns...
rugaminte , ca eu nu prea stau pe forum sa mai trimiteti cei ce mai sunt interesati de cele de mai sus sa imi trimita un PM sa stiu ca despre acela primesc notificari pe mail
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
Re: Spoiler tuning - preturi super
Quote:
Originally Posted by wolverine
(sorry pt poza ca am pus`o atata de mare dar nush cum sa o pun mic...)
vezi ca acolo unde scrii mesajul exista un go advanced si porma in pagina care o sa ti-o incarce o sa gasesti un manage attachments si dai click pe el si de acolo atasezi poza
salut.
ma intereseaza : spoiler fata + spate + praguri (cea neagra)
la cea albastra ..... doar spoileru' spate...
la ce preturi le ai ...?
astept raspuns...
Sa iti punem noi pe a ta sau iti trimitem aplicatiile pe bari si le montezi tu loco?