Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Piese Tuning

Reply
 
Thread Tools
Old 24-07-14, 10:26   #1
turboserv

Stock
 
turboserv's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 3
Exclamation Reparatii, Vanzari si Upgrade Turbo Auto

REPARATII TURBOSERV are ca obiect de activitate, din anul 2000, comercializarea si reconditionarea turbosuflantelor auto.

Cu o experienta de peste 10 ani, REPARATII TURBOSERV ofera servicii de reconditionare a turbosuflantelor pentru majoritatea marcilor de autoturisme, auto-utilitare si autotractoare la pret competitiv.

Tipuri de turbosufante: IHI, Garrett, KKK, MITSUBISHI, HOLSET , SCHWITZER.
Pentru toate produsele achizitionate si pentru lucrarile de reconditionare REPARATII TURBOSERV ofera garantie de 1 an fara limita de kilometri.

Calitatea: Calitatea serviciilor noastre este recunoscuta de clienti nostrii interni, cat si externi. Datorita faptului ca dorim sa fim o organizatie, unde clienti mereu se vor intoarce cu mult drag, oferim garantie 1 an fiecare client venit in service. De peste 10 ani stam la dispozitia dumneavoastra si oferim cele mai bune servici de pe piata!

Profesionalism: Cea mai importanta resursa a noastra o constituie echipa. Performantele acesteia au la baza profesionalismul, pregatirea si experienta angajatilor nostri. Profesionalismul inseamna seriozitate, placere in munca depusa, dorinta de a executa lucrari de calitate, logica, corectitudine si cel mai important, atentia la mici detalii.

Magazin: Toate produsele achizitionate de la noi, sunt de o calitate superioara, iar echipa CT REPARATII TURBO SERV va este la dispozitie in legatura cu orice despre acest lucru.

Galerie Foto:

Masina Echilibrat:Masina Verificat Supape Vacumatice & ActuactoareMagazie:
Turbosuflante:
Contact:

Adresa: Strada Soimului, Nr 10, Sector 1 Bucuresti
Zona: Sos Chitilei
Telefon: 0760.705.780, 0721.268.833, 0765.414.494

P.S: Pentru toti membri 4tunning, reducerea este de 10% la orice turbosuflanta reconditionata sau noua.
__________________________________________________ ___
Va stau la dispozitie pentru orice informatie
turboserv is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -