Nici nu stiu daca este bine sa ma bag... in fond cine sunt eu de 17 ani sa vorbesc... totusi o voi face... si va rog sa imi scuzati aceasta impertinenta.
Nu am urmarit acest conflict de la inceput, dar din cate am inteles eu este vorba de neintelegerile dintre NSL & LEGAL RACING pe de-o parte si MR de cealalta (nu vreau sa imi explicati despre ce este vorba).
Acest conflict are (dupa parerea mea) 2 parti:
Una buna:
Va exista competitie... va aparea acea dorinta de a fii mai bun decat celalalt, de a organiza lucruri mai frumoase, de a face show mai mare. Cred ca toata lumea este constienta de faptul ca a avea un adversar inseamna progres. Nu?
Una proasta:
Care dupa parerea mea atarna mai mult decat cealalta. Orgolii, certuri, resentimente. Cateva cuvinte care caracterizeaza starea actuala. Este bine? Voi decideti. Ce a adus aceasta cearta? Interizicerea unor concurenti de a lua parte a anumite evenimente, stari de disconfort, stres. Partile care vor sa atraga de partea lor mai multa lume, organizeaza evenimente in acelasi timp in locatii diferite.
Nu voi judeca nimic din ceea ce am zis mai sus. Cuvintele mele va vor mai deschide putin ochii.(oare?). Nu stiu cine a inceput sau cine a gresit. Dar nu ar fii mai bine sa ingropati securea?
Oricum... eu voi fii prezent ca spectator sambata si duminica si sper sa iasa ceva frumos si fara cearta. Va urez multa bafta si succes si sper sa nu imi purtati pica pentru acest reply.
Sa auzim de bine si inca odata scuze daca supar pe cineva cu acest post!