Vand carte - 365 De Masini Pe Care Trebuie Sa Le Conduci. Este noua,nerasfoita si neatinsa. Mi-am cumparat-o si am primit-o si cadou.
Are 320 de pagini,foarte bine structurate.
Sunt prezentate atat masini populare,cat si masini fabuloase dar necunoscute (cum ar fi Alfa Romeo BAT 5/7/9 sau Barris Batmobile)
A costat 75 de lei.
Pret : 40 lei +transport. (repet ca este noua,neatinsa) (Sunt din Iasi)
365 De Masini Pe Care Trebuie Sa Le Conduci. Cele Mai Sublime, Ciudate Sau Scandaloase Masini Din Ultimii 120 De Ani prezentare chestia ce a fost initial o rezolvare pentru transport s-a prefacut in aspiratie pentru rapiditate, lux si independenta. Pentru multi, pasiunea de a conduce a eclipsat caracterul pur util al automobilului. si intocmai prezenta patima a fost tarie calauzitoare care a dus la realizarea prezentei opere. De la Ford esantion T la Porsche Carrera GT este unele modele pe care oricare iubitor de masini care se respecta e necesar sa le cunoasca si sa le experimenteze din scaunul soferului. Cu un stima adus celor mai cunoscute masini si cu o doza sanatoasa de umor pentru cele mai dubioase, scriitorii Matt Sone si John Matras explica pe care sunteti nevoiti sa le conduci si din ce motivul, cum ajungi la volanul lor, unde sa le conduci si pe cine sa inviti cu tine. Ce mai astepti? Hai, CONDU!