Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Green Cars

Reply
 
Thread Tools
Old 26-07-10, 14:38   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,666
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Talking Porsche anunta fabricarea unor modele pe energie electrica

Ecologia asta... Se pare ca pomii din parcuri s-au aliat cu pasarelele din paduri si au depus o motiune de urgenta pentru ca toate masinile sa se reprofileze. Unul dintre cei mai mari producatori de masini sport din lume, Porsche, a anuntat si el, probabil cu un nod in gat, ca va lansa pe piata modele electrice...

Intr-un comunicat oficial de la compania Porsche, producatorul anunta ca incepand cu 2011, vor fi testate 3 modele de masini-prototip pe baza variantei Boxster, ce vor fi propulsate de motoare electrice.Porsche e inceput deja lupta ecologica cu modelul hibrid Cayenne, pentru publicul larg iubitor de natura, dar si cu supercarul sau de top, GT3 R Hybrid, masina de competitie, dar si cu un alt supercar de serie mai exclusivist, modelul 918. Daca pana acum masinile asa zis ecologice erau doar cu motoare hibride, adica motoare pe benzina sau motorina care aveau rol de generator pentru un motor principal electric, acum se pare ca firma germana doreste sa lucreze la masini 100% electrice.Pentru a pastra spiritul sportiv al marcii, noul patron Porsche, Michael Macht, promite ca variantele electrice vor pastra aceleasi calitati si veleitati de curse ca si cele pe benzina. Oricum, cel mai probabil, fanii curentului ecologic iti vor putea lua un nou model de Porsche electric abia in 2012, cand aceastea vor fi lansate oficial. Pana atunci asteptam si ne confruntam cu noxele masinilor din trafic.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2010-porsche-boxster-facelift-100188970-m.jpg
Views:	96
Size:	60.0 KB
ID:	1583627  
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 18:50   #2
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5
 
Cozmescu-Alin's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,467
Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Re: Porsche anunta fabricarea unor modele pe energie electrica

Mie mi se pare foarte buna ideea aceasta.La inceput va fi mai scumpa bineinteles dar cu timpu va ajunge la un pret mai mult decat decent pentru ca practic energia electrica e inepuizabila si sunt atat de multe metode de a o obtine.Totul spre mai bine.
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -