Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini Tari & Concept Cars

Reply

Thread Tools
Old 21-06-06, 14:38   #1246
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]
Default Re: Masini tari vazute la noi !!!

bine ma nu trebuie nici macar unu din voi sa credeti ca are 700 de cai si asa mai departe. Masina aia asa o venit din fabrica cu 700 de calutzi. Oameni gen wtcvictim nu am ce sa le demonstrez. si cu asta basta , daca vrea sa creada bine daca nu sa fie sanatos. Dar daca vrea sa stie si el , masina aia o mers pe borsului cu 320 km/h
DaBotta is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 14:51   #1247
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by orlando
pai masina stock are 580 de cai putere...
as fi curios sa aflu ce i-a facut la masina sa o duca in faimoasa cifra de 700 de cai putere...find si motor aspirat...
si cu talonu......voi stiti cate masini au puterea aproape dubla fatza de cea din talon???
masina e inmatriculata in frata....
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 14:53   #1248
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

da pt ca masina de akolo a fost adusa
Old 21-06-06, 15:01   #1249
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by DaBotta
bine ma nu trebuie nici macar unu din voi sa credeti ca are 700 de cai si asa mai departe. Masina aia asa o venit din fabrica cu 700 de calutzi. Oameni gen wtcvictim nu am ce sa le demonstrez. si cu asta basta , daca vrea sa creada bine daca nu sa fie sanatos. Dar daca vrea sa stie si el , masina aia o mers pe borsului cu 320 km/h
mai stiu eu pe cineva care pe bune a mers cu gallardo cu 325 la ora...si dintre gallardo si murcielago e distanta mare...
si sa vina masina cu 700 din fabrica...ma mir ce i-a facut...ca in afara de tobe sport din fabrica,nu vine cu nimic upgradat...
nu mai crede si tu tot ce spune lumea
orlando is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 15:06   #1250
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

Mai omule il cunosc bine pe om si pe prieteni de ai lui.Omu mai are si X5 facut special ptr el , atatia bani baga in masini ca nu ai idee , asa ca nu te mira ca vine cu 700 de calutzi din fabrica ca nu ai de ce sa te miri. Asa ca ii treaba voastra daca credeti sau nu , pentru ca io intr-un final nu am chiar absolut nimic de castigat.
Old 21-06-06, 15:12   #1251
Kane

Stage 4

Kane's Avatar

Mda. In cazul asta ar trebuii sa-i spui ca "baietii" dp forum nu-l cred si ca sa ne convinga tre sa ne dea o tura pe fiecare in parte
Kane is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 15:17   #1252
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

Da o zis cineva ca trebuie sa creada ? ii treaba fiecaruia ce crede si ce nu crede, corect ?
Old 21-06-06, 15:27   #1253
Trainer

Stage 3

Dar daca ar venii unul pe aici sa zica ca stie el pe unul care are Ferrari F430 cu 800 de cai din fabrica?Ai crede?Tu crezi ca fabrica aia Lamborghini e un fel de fabrica in care intra oricine ar vrea,si i se pune lui pata ca masina lui sa aiba 700 de cai DIN FABRICA?Daca are 700 de cai din fabrica simplu si frumos te uiti in talon trebuie sa scrie 514 kw daca are 700 de cai sau 426 kw daca are 580 cp.Simplu .Nu conteaza cati bani are asta,putea sa aiba si banii lui Gigi Becali,fabrica Lamborghini nu e atelier auto sa iti puna aia ce vrei tu pe masina,ca altfel Maybachu' lui Nea Jiji nu avea 6.2 metrii avea 14 m ca lui Gigi ii plac lucrurile mari.Poate la voi acolo omul asta e un zeu,la noi in Bucuresti nu ar intra nici macar in Top 100,nici la bani nici la masini.
Trainer is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 15:40   #1254
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

Io nu mai zic nimic ca vad ca altii is tot timpu mai destepti ! nu mai raspund la prostiile voastre. Voi sunteti genu de omaeni care nu cred nimic niciodata , pacat de voi
Old 21-06-06, 15:59   #1255
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nu trebuie sa te superi dabotta, dar ai facut o afirmatie care are o sustinere relativa, si pur si simplu ti s-a cerut o confirmare...
nu are nimeni nimic cu tine, dar poate ca unele din informatiile primite de tine nu sunt exacte sau conforme cu realitatea....
de asta cel mai usor era sa aduci o minima sustinere afirmatiilor tale...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 16:00   #1256
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

dabotta.... e o chestie... nici macar tu nu crezi ce spui ....! zimi tu mie daca ai o dovada clara ca masina are cat spui inafara de faptul ca ti-a zis tipul... o simpla dovada inafara de vorbe atat vrem cu totii sunt sigur de asta ! oare poate careva sa sponzorize cu un dyno?
Old 21-06-06, 16:03   #1257
Trainer

Stage 3

Dabotta daca noi suntem oamenii care nu cred nimic niciodata,tu faci parte din cei creduli.Ghici cine greseste?Mai bine sa nu crezi nimic pana la proba contrarie(dovezi clare incontestabile),decat sa crezi tot si sa te faci de ras.
Trainer is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 16:04   #1258
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

Bine io am mintit ca intodeauna voi aveti dreptate. Nu vad care ar fi motivu ca el sa minta ca masina aia are chiar 700 de calutzi. Daca mai vreti sa stiti si altele despre acest om , acuma vinde H2`ul care il are si isi cumpara alt H2 tunat de cea mai mare firma de tuning din lume , nu stiu sa va zic firma. Vom vedea cu ce se va etala pe strazi vara asta ! cat despre murcielago hai sa o lasam moarta , fiecare crede ce vrea pentru ca pe noi nu ne ajuta cu nimic daca masina are 580 sau 700 de calutzi ! Mai bine sa continuam acest thread pentru ce a fost facut ! MASINI TARI VAZUTE LA NOI
Old 21-06-06, 16:16   #1259
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by DaBotta
Bine io am mintit ca intodeauna voi aveti dreptate. Nu vad care ar fi motivu ca el sa minta ca masina aia are chiar 700 de calutzi. Daca mai vreti sa stiti si altele despre acest om , acuma vinde H2`ul care il are si isi cumpara alt H2 tunat de cea mai mare firma de tuning din lume , nu stiu sa va zic firma. Vom vedea cu ce se va etala pe strazi vara asta ! cat despre murcielago hai sa o lasam moarta , fiecare crede ce vrea pentru ca pe noi nu ne ajuta cu nimic daca masina are 580 sau 700 de calutzi ! Mai bine sa continuam acest thread pentru ce a fost facut ! MASINI TARI VAZUTE LA NOI
si asa din curiozitate care e cea mai mare firma de tuning din lume?
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 16:30   #1260
DaBotta

Stage 5

DaBotta's Avatar

Member of:
[Opel]
[FORD]
[VW]
[Hyundai]

CE ******* ESTI JUR ! TI-am zis o data ca nu stiu despre care firma este vorba, chiar trebuie sa te bagi in seama ca musca-n .... ? oricum iti permiti doar esti MODERATOR
- Copyright 2025 4Tuning -