Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Masini tari vazute la noi !!!
am strans 133 de poze.. : / mai avem de adunat pana putem face galeria .. mai avem de adunat si asteptat intre timp puteti sa va datzi acordul , eventual pareri ..
si legat de broscutze... daca tzie AIA tzi se pare tare... arunca ochisorii la germani .... ce fac oamenii cu ele.. s-a cam terminat ..
cum e cu moda ca toata lumea poarta haine rupte si murdare =)) ca deh . . in fine , asa e si la astia, le lasa nevopsite ba chiar ruginite.. e ciudat si totusi tare... check`em out .. cu toate ca-s offtopic merita vazute
am strans 133 de poze.. : / mai avem de adunat pana putem face galeria .. mai avem de adunat si asteptat intre timp puteti sa va datzi acordul , eventual pareri ..
si legat de broscutze... daca tzie AIA tzi se pare tare... arunca ochisorii la germani .... ce fac oamenii cu ele.. s-a cam terminat ..
cum e cu moda ca toata lumea poarta haine rupte si murdare =)) ca deh . . in fine , asa e si la astia, le lasa nevopsite ba chiar ruginite.. e ciudat si totusi tare... check`em out .. cu toate ca-s offtopic merita vazute
mah e misto broscuta aia dar eu ziceam ca ata e cea mai tare din cta chiar din tara ......... nu putem sa ne comparam cu germani cand vine vorba de tuning sa fim seriosi ...... si daca vrei sa faci galeria aia fao sa ne mandrim si noi cu niste masinute .............
Sa va zic eu intamplare, acum vreo 2 luni am vazut prin pantelimon un Ferrari (era model facut acum vreo 4 ani nu-l stiu dar oricum tare) galben cu numere de Italia. Il vede unu cu un Golf 3 cu Toba sparta (tunata) si care scotea fum ca un Roman, ii da blana ala cu Golful il depasete pe contrasens si i se baga in fata )))) la urmatorul stop am oprit paralel cu ala cu golful si l-am felicitat
asa ceva are cineva de la noi din tulcea...o are de muuuuuuult omu...masina arata excelent dar nu exceleaza la lux,a fost intrecuta de modelele noi! oricum omu isi face treaba cu ea (la nunti,inchirieri,petreceri...)