31-10-08, 17:46
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Nu m-am referit la modele rare cum cum era de ex. o Lancia Delta S4 de vanzare chiar pe forum, ci la bentley-ul de m-ai sus. Acum sincer ce conteaza daca costa 250 sau 200.000 euro ? oricum e peste bugetul a 95% din populatia tarii iar cine chiar isi permite nu mai are relevenata diferenta respectiva. Scuze de offtopic, era doar o idee care nu schimba nimic
01-11-08, 09:43
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by NEbunu
masini ce nu au fost prinse in poze avand acelasi numar DCD....GL S-uri rols
|
superbe poze, BMW-ul nu e alpina???
|
|
|
01-11-08, 10:20
|
|
Saab Pilot
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
 Nu e Alpina, jantele seamana, ce e adevarat... dar Alpina e mult mai clasic
|
|
|
01-11-08, 12:24
|
|
 Stage 5
|
o sa mai trec azi pe acolo o sa fac mai multe poze daca e si cu celelelte masini...
|
|
|
01-11-08, 14:52
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
tuningul la 7 pare sa fie de Hamann.. nu sunt sigur, insa eu asa vad
|
|
|
01-11-08, 18:22
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Astazi, 1 Nov 2008, s-a vazut, s-a probat si s-a apreciat cu maxime laude NISSAN GTR by SELECT MOTORS.
Motor de 3.8 litri Twin Turbo "VR38", cu sase cilindri in V, care dezvolta 480CP la 6400rpm si 588 de Nm cuplu maxim disponibili intre 3200 si 5200rpm. Coeficientul aerodinamic de 0.27 este unul de top, iar corpul masinii este astfel conceput incat spatele sa actioneze asemenea unui eleron. Suficient?
Noul GT-R beneficiaza si de un sistem 4WD, de o transmisie cu dublu ambreiaj GR-6, de un sistem de suspensii Bilstein DampTronic, frane Brembo cu 6 pistoane pe fata si 4 pistoane pe spate, plus dotari de top la interior.
Manevrabilitatea masinii se anunta a fi iesita din comun, pentru ca Nissan foloseste pe noul GT-R o noua dispunere a transmisiei cu dublu ambreiaj. Aceasta este plasata in spatele masinii, distribuind mai bine masele intre punti.
Suspensiile DampTronic*1 folosesc toate informatiile primite de la masina pentru a adapta trenul de rulare la orice conditii, asigurand un nivel inalt de control in curbe si in timpul franarii.
In afara de franele supradimensionate, noul Nissan GT-T vine echipat cu anvelope run-flat special concepute pentru el. Ele permit rularea cu 80km/h timp de 80 de kilometri chiar si dupa ce au facut pana.
Interiorul este in sine o opera de arta, una sport ca sa zicem asa, iar imaginile din galerie sunt mai graitoare decat putem asterne noi aici in scris. Vom mai zice doar ca instrumentarul de bord indica si presiunea pedalei de franare, deschiderea acceleratiei si unghiul volanului, precum si o harta a schimbarii optimale a vitezelor, pentru a ajuta soferul sa conduca atat sportiv cat si economic.
In fine, pasagerii pot fi rasfatati de un sistem audio BOSE, care include doua woofere situate in bratul care divide bancheta spate, combinate cu difuzoare in toate usile.
Noul GT-R va fi disponibil in Japonia si US incepand din 2008, iar in Europa din 2009 (cel putin in UK). El poate fi importat si pe piata "gri", dar Nissan nu va oferi garantie pentru masinile importate in acest fel.
Pozne cu "fetele":
|
|
|
01-11-08, 18:46
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by maserati-92
M3 E92 in poza a doua... cine-l gaseste? 
|
L-am gasit eu !! In parcare,nu prea se vede de golf !!
Scuze...cam tarziu...
|
|
|
01-11-08, 19:58
|
|
Saab Pilot
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by eMH
L-am gasit eu !! In parcare,nu prea se vede de golf !!
Scuze...cam tarziu...
|
Nu chiar asa de tarziu  daca te uiti, edit-u e de azi
Scuze pentru off-topic.
|
|
|
01-11-08, 20:04
|
|
 Stage 5
|
 .....................
|
|
|
01-11-08, 20:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 1nS4n3
Astazi, 1 Nov 2008, s-a vazut, s-a probat si s-a apreciat cu maxime laude NISSAN GTR by SELECT MOTORS.
Motor de 3.8 litri Twin Turbo "VR38", cu sase cilindri in V, care dezvolta 480CP la 6400rpm si 588 de Nm cuplu maxim disponibili intre 3200 si 5200rpm. Coeficientul aerodinamic de 0.27 este unul de top, iar corpul masinii este astfel conceput incat spatele sa actioneze asemenea unui eleron. Suficient?
Noul GT-R beneficiaza si de un sistem 4WD, de o transmisie cu dublu ambreiaj GR-6, de un sistem de suspensii Bilstein DampTronic, frane Brembo cu 6 pistoane pe fata si 4 pistoane pe spate, plus dotari de top la interior.
Manevrabilitatea masinii se anunta a fi iesita din comun, pentru ca Nissan foloseste pe noul GT-R o noua dispunere a transmisiei cu dublu ambreiaj. Aceasta este plasata in spatele masinii, distribuind mai bine masele intre punti.
Suspensiile DampTronic*1 folosesc toate informatiile primite de la masina pentru a adapta trenul de rulare la orice conditii, asigurand un nivel inalt de control in curbe si in timpul franarii.
In afara de franele supradimensionate, noul Nissan GT-T vine echipat cu anvelope run-flat special concepute pentru el. Ele permit rularea cu 80km/h timp de 80 de kilometri chiar si dupa ce au facut pana.
Interiorul este in sine o opera de arta, una sport ca sa zicem asa, iar imaginile din galerie sunt mai graitoare decat putem asterne noi aici in scris. Vom mai zice doar ca instrumentarul de bord indica si presiunea pedalei de franare, deschiderea acceleratiei si unghiul volanului, precum si o harta a schimbarii optimale a vitezelor, pentru a ajuta soferul sa conduca atat sportiv cat si economic.
In fine, pasagerii pot fi rasfatati de un sistem audio BOSE, care include doua woofere situate in bratul care divide bancheta spate, combinate cu difuzoare in toate usile.
Noul GT-R va fi disponibil in Japonia si US incepand din 2008, iar in Europa din 2009 (cel putin in UK). El poate fi importat si pe piata "gri", dar Nissan nu va oferi garantie pentru masinile importate in acest fel.
Pozne cu "fetele":
|
tare !
|
|
|
02-11-08, 22:58
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Ale cui sunt toate masinile alea tari , Rolls ,Bentley?? A fost si prin baia mare un GL alb cu jante imense crom cu numarul acela
|
|
|
06-11-08, 22:08
|
|
 Stage 5
|
Nu e masina masinilor, dar are ceva care o face unica. Va las pe voi sa va dati seama ce este acel "ceva"
PS: imi cer scuze pentru calitate, am un "supertelefonmobil"
|
|
|
06-11-08, 22:29
|
|
REDACTOR 4TUNING
 Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Uite un sfat Puteai sa iei in ochiul obiectivului si acel Lincoln Navigator alb  din a 2 Poza  cred ca jantele o fac speciala si acel WranglerX
|
|
|
07-11-08, 13:23
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by radu.3
Nu e masina masinilor, dar are ceva care o face unica. Va las pe voi sa va dati seama ce este acel "ceva"
PS: imi cer scuze pentru calitate, am un "supertelefonmobil" 
|
am vazut-o live, ce rost are sa pui jante pe 25" (sau pe cat sunt) pe o masina inaltata de offroad ?
|
|
|
07-11-08, 14:56
|
|
 Stage 5
|
Emin3m: acel Lincoln Navigator alb e de fapt Lincoln Navigator Limo, si cred ca am pus poze cu ea si aici...caut si daca le gasesc editez postul
LE: @ Emin3m: Cum am promis, am gasit si pozele puse mai demult tot aici, cu Lincoln Navigator Limo...sper sa nu fie problema ca le atasez din nou, o fac pentru Emin3m
Last edited by radu.3; 07-11-08 at 18:06.
|
|
|
|
|