19-01-08, 18:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
Originally Posted by Oana Neculoiu
Pai inca nu am dar o sa fac poze. Am vazut un CL63 AMG acum, dar e cam expirat deja. Cu piele rosie ianuntru si tot tacamul.
Sunt foarte putine masini modificate la threadul asta. Sa inteleg ca prin masini tari intelegeti masini scumpe ?
|
Nu , masini tari adica in general generatie noua... , si din speta celor modificate serios, + cele care sunt mai unice pe drumurile noastre pline de gropi
si ada.....ceva poze
|
|
19-01-08, 19:44
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Este interesant threadul asta. Dar de ce nu avem unul, " Cele mai tari masini conduse de noi, sau ale noastre din Romania " unde sa impartasim experientele la volanurile unor supercaruri si nu numai.
Iertati-mi offtopicul.
|
daca ai fi citit mai atenta titlul topicului.....
|
|
|
19-01-08, 22:51
|
|
Stage 2
|
skynet: am citit titlul. Vorbeam sa fie un altul cu titlul pe care l-am mentionat. Cu toate ca sunt fata stiu mai multe despre automobilism despre o multime de pe forum. Stiu ca ma trage in jos chestia asta de fiecare data. scz de offtpc.
Cat despre masini. Uitati cl'ul si am vazut si Hummerul Adnanei Kovacs.
Cer scuze pentru neclaritatea pozelor cu Hummerul.
|
|
|
19-01-08, 22:52
|
|
Stage 2
|
Hummerul a aparut si in COX. Il puteti vedea "mai de aproape" acolo
|
|
|
19-01-08, 22:55
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Quote:
Cat despre masini. Uitati cl'ul si am vazut si Hummerul Adnanei Kovacs.
Cer scuze pentru neclaritatea pozelor cu Hummerul.
|
daca ala este CL-ul despre care ai pomenit mai sus nu este un 63 AMG, ci doar un 500 si inca ceva, un AMG nu are cum sa fie expirat..
19-01-08, 23:50
|
|
Stage 2
|
Pai m-am uitat pe pagini si peste tot sunt poze cu genul de mercedesuri...
Am mai gasit niste poze cand am fost la un prieten in Germania care este pasionat de masini.
Mercedesul este un coupe 270 reconditionat cu piese 100% originale, iar Chevy'ul a fost modificat initial pentru drag races dar pana la urma a ramas street legal si nu s-a mai inscris gagiu in curse. Motorul este modificat cu piese de top Edelbrock si dezvolta undeva la 465 de cai, si la nevoie sta la dispozitie un tub de azot.
Bmw'ul este ceva nemaipomenit. Masina are numai 140cp in schimb cantareste 750kg. p Toata puterea se duce 100% mecanic la rotiile din spate si nu am derapat asa frumos cu nicio masina in viata mea. A fost pur si simplu o placere sa o conduci.
Stiu ca este putin offtopic, again, dar masiniile astea merita mentionate.
|
|
|
20-01-08, 01:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SirArthur
Pozele mi le-a dat o ruda. Zice ca sunt facute undeva in harghita la un garaj al unui neamt .
Este vorba de un Golf 4 vr6. adus din germania modificat si modificat si mai mult aici. Are in jur de 430 - 450 cp. este 4 motion si are foarte multe elemente de performanta de la porsche. Interior total original, mai putin ceasurile de bord pe care scrie biturbo. masina nu are limitator si pe bord ultima insciptionare este 310.
Sursa este de incredere dar mi-am propus sa ma deplasez pana in Harghita sa vad despre ce e vorba cu adevarat
santatate voua :*
|
i don't get it.
tu te-ai dus pana in harghita sa vezi masina si tot vartu e idiot? =))
get a life dud
|
|
|
20-01-08, 11:00
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Am mai gasit niste poze cand am fost la un prieten in Germania care este pasionat de masini.
Mercedesul este un coupe 270 reconditionat cu piese 100% originale, iar Chevy'ul a fost modificat initial pentru drag races dar pana la urma a ramas street legal si nu s-a mai inscris gagiu in curse. Motorul este modificat cu piese de top Edelbrock si dezvolta undeva la 465 de cai, si la nevoie sta la dispozitie un tub de azot.
Bmw'ul este ceva nemaipomenit. Masina are numai 140cp in schimb cantareste 750kg. p Toata puterea se duce 100% mecanic la rotiile din spate si nu am derapat asa frumos cu nicio masina in viata mea. A fost pur si simplu o placere sa o conduci.
|
Ia mai citeste odata matale titlul topicului. Se refera la masini surprinse in Romania, ca asa a mai vazut si Badea Gheorghe cand a vizitat Monaco nu stiu cate Veyron-uri.
|
|
|
20-01-08, 12:31
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat]
|
Quote:
|
140 cp la roata sau la arbore BMW de 750 kg cam subnutrit bmw asta.
|
|
|
20-01-08, 13:02
|
|
Stage 2
|
la arborele cotit. De ce subnutrit ? pentru ca nu are 1001 cp ?
|
|
|
20-01-08, 14:14
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
la arborele cotit. De ce subnutrit ? pentru ca nu are 1001 cp ?
|
Nu pentru ca are 750 kg.Despre greutate am vorbit inainte sa zic ca e subnutrit. Ce model era?
|
|
|
20-01-08, 15:23
|
|
Stage 1
|
Am si eu o intrebare am citit de curand pe internet ca a sosit cel de al doilea veyron in romania stie cineva ce de el eu stiu poze sau orice alte detalii???am inteles ca este in bucuresti si ca este inmatriculat pe romania imi cer scuze ptr offtopic si astept raspunsuri
|
|
|
20-01-08, 15:28
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
|
|
|
20-01-08, 15:38
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by cara_the_best
Am si eu o intrebare am citit de curand pe internet ca a sosit cel de al doilea veyron in romania stie cineva ce de el eu stiu poze sau orice alte detalii???am inteles ca este in bucuresti si ca este inmatriculat pe romania imi cer scuze ptr offtopic si astept raspunsuri
|
Ridica aici link-ul unde ai citit sa vedem si noi
" Sper ca nu ne spui ca nu mai stii link-ul sau ca ai uitat "
|
|
|
|
|