De la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns... Ms Ponny de dovada Eu ma refeream la "Rolls-ul" limo din Constanta... care e de fapt un 300C modificat putin Nu sunt chiar atat de batut in cap incat sa compar Rolls-ul cu 300C-u...
Bha tu n`auzi ca e rolls adevarat?Am vb kiar aseara cu paznicu` de acolo!Deja esti enervant! "Nu e rolls,nu e rolls!" Ba e ROLLS ROYCE!
Si e si un lincoln si un mustang si un S6,nu A6 cu kit S-line!(ca sa nu zici ca si asta e un e-klasse facut sa arate ca un S6)
daca rollsu asta super strech este nou si pare nou, mai este si mai mare decat aceasta din poza care e mai mica si veche ...calculati cat a costat ....
stiu despre ce e vorba , nu e rolls pe bune , se si vede, si daca privizi atent jantele , nu sunt de RR , ci niste croame ordinare...iar acel "S6"e 3.0 TDI),iti spun sigur ca stiu masina . Oricum arata bine acea limo.
superba...o stiu de ceva timp masinuta...
eu stau si ma gandesc cum a iesit soferul din masina ...prin dreapta...dar a avut loc sa sara pe locul din dreapta?
superba...o stiu de ceva timp masinuta...
eu stau si ma gandesc cum a iesit soferul din masina ...prin dreapta...dar a avut loc sa sara pe locul din dreapta?
hello??? TRAPA ))) asa e la moda mai nou (trendy) oricum foarte tare masinutza
scz de off-topic si pentru ca am postat asa ...inca o dovada
LOL ce chinezarie urata , cum sa zici ca asta e rolls-royce???? Cred ca a fost votat rolls-royce de Clubul Orbilor din Romania.Probabil ca e modelul Phantom dupa liposuctie
ba eu am pus poze cu lincoln si un Z4 undes pozele?voi stergeti tot ....chiar tot!stergeti si voi ce e inutil dar nu pozele cred ca ala care face asta se plictiseste...
ba eu am pus poze cu lincoln si un Z4 undes pozele?voi stergeti tot ....chiar tot!stergeti si voi ce e inutil dar nu pozele cred ca ala care face asta se plictiseste...
Flăcău, eu le-am şters. Ştii limba noastrp romānească? Maşini din Romānia, nu de pe net sau din alte ţări. Ţi s-a mai zis de multe ori să postezi doar cānd ai ceva de zis. Acum e ultima oară cānd te atenţionez să păstrezi pentru tine posturile inutile şi īn care vrei să te dai īn stambă. La următorul post aiurea, care nu zice nimic sau pueril, te pupăm pe portofel.