Quote:
Originally Posted by Trickz
auzisem ca are motor de 3.0 si vroiam sa ma asigur...am gasit la vanzare unu si proprietarul spunea ca e de 3.0 motoru
|
exista si 850 de 3l...cre'ca exista si de 4l...nush cum ii faza cu 8
50, da stiu sigur k motoru de 5l nu'i unic p 850
Quote:
Originally Posted by CarGoVroom
in seara asta:
|
asta-i din cluj
\
/
hmmmm...sa ma gandesc....am vazut cva masini da' nu am nici o poza (la alcatelu meu...).deci...bentley continental gt, s55 amg, cva hummer SUT cu croame f mari, mustangu saleen(pe care l-am mai vazut aici), jeep wrangler negru ffff inalt, cu roti uriase si faruri pe bot si capota, audi a8 mtm (stiu sigur k are 503 cai si prinde undeva pe la 300), bmw m6, audi a8,, merc s si bmw toate 6 litri, audi s8, cl 500 modelu nou, g 55 amg avem trei in cj, m5 e40 si asta nou, nu stiu exact ce cod are, m3 e36 si e46 si m3 e30 (care am in inteles k ii destul de rar in lume, nu numa in rom), jaguaru xkr din fatza de la diesel, porsche 928 negru subtil, da' super facut, touareg w12, masserati coupe, masserati quattroporte modelu vechi, sl 55 amg (da asta nush dak ii asha tare, desi...), .avem in cj si f multe masini super care is abandonate de oameni deastia, cu viitoru in punga cum ar fi porsche-u 944 din gheorgheni in stare fff proasta sau in andrei muresanu intr-o curte ascuns bn un amc cred(cva marca americana)-ma rog ii genu ala-lowrider, cel putin asha mi-o dat iimpresia si mai sunt deasta parasite...
mai sunt si oameni deastia...........................ce bn ii sa ma descarc....
mai revin...
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Un CL600 modificat de Carlsson, in cluj, cu spoilerul fata rupt,si suspensia dusa, toata masina era inclinata pe roata din stanga fata....
|
asta am uitat-o....am vazut-o in marasti pe undeva....fff tare...mercedes c600 carlsson...asta zc tot