Este primul Turbo S din tara si...cash
. Nu am crezut nici eu dar m-am uitat in certificatul de inmatriculare. Oricum Am si o poza cu pragurile pe care scrie Turbo S si cu chestia aia care acopera aerul conditionat si scrie Turbo S. Am sa le salvez si le postez in 30 minute.
Omul a avut inainte cayenne S si l-a dat "CADOU" cind avea 40 mii KM ..(cenzured) si a luat Turbo S.
Soferul lui a fost in germania dupa el si el mi-a zis ca acolo la Techart s-a intilnit cu niste tipi din reprezentantza techrt romania care faceau specializare la montaj si tunning motoare. Astia s-au intilnit cu soferul si l-au dus la Techart de unde a luat masina.
Nu si-a pus cica muzica inauntru ca nu suporta zgomotul (ciudat om) doar systemul BOSE din fabrica. In rest masina este full dar chiar full, are aer conditionat si pe spate exact ca in fatza nu am mai vazut la nici o masina cu afisaz cu tot etc..
Stiu sigur ca soferul a mers dupa masina cu inca cineva si au facut actele de vama.
Eu sa comand asa o masina numai prin telefon ...cred ca trebuie sa fiu nebun...si cind e gata nici sa nu fiu curios sa o vad...