salut. am tot citit thread-urile deschise despre fibra de sticla intrebari si raspunsuri si am ramas cu o nelamurire, intrebarile le-am pus si in topicurile acelea dar nu mi sa raspuns . Poate poate acum voi primi un raspuns
. deci m-am hotarat sa imi fac niste boxe in relief din plasticurile de suport de la usile la megane II . Si sunt in dubii cu procedeele. Deci din ce am inteles eu. Iau plasticele pun un suport de care prind cercurile din mdf sau placaj de 13 cm pentru boxe , iau un material elastic ( acici nu prea am inteles decare
) mia zis cineva sa iau ciorap de dama XXL. hmmm ) il intind si il prind in forma dorita. dupa amestec rasina cu intaritorul si incep sa pun un stat de rasina peste material pentru al imbiba si dupa fibra , dupa care " bat fibra" , iar fibra iar o bat , scot bulele de aer cu ajutorul unui trafalet la scara mai mica . Sa intarit . Dupa ?
De aici incepe totu sa fie cam vag. smirgheluiesc ? daca da cu ce granulatie . Daca da sau daca nu
) urmatorul pas am inteles ca trebuie chituit . Ce fel de chit , chit din fibra sau chit poliesteric. Si cum se aplica acesta, un stat mai gros mai subtire si daca nu pot acoperii toata suprafata foarte bine e ceva rau ? . Am terminat si cu asta iar trebuie smirgheluit , din nou cu ce granulatie , SI GATA . ca de vopsit si altele ii dau eu de cap
) . Asta e tot. A si ce "gealcot" pot gasi sa fac o matrita? ( sau poate nu e nevoie daca fac matrita din plastilina sau din spuma expandata) . Scuze de scris dar sunt in graba
, Astept raspunsurile voastre si multumesc mult. Sper ca nu vam plictisit
sunt incepator si vreau sa realizez multe cu ajutorul acesta de mi lati da .