Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > FIBRA DE STICLA/CARBON, CHITUL, VOPSEAUA SI ALTELE

Reply

Thread Tools
Old 28-11-11, 20:35   #1
saab power

Stage 2

Default proiect difuzor din fibra de carbon

Buna baieti. As dori niste sfaturi pentru un proiect si anume vreau sa fac un difuzor din fibra de carbon. Acum, difuzorul care urmeaza sa il folosesc pentru matrita il am, urmeaza sa cumpar materialele pentru matrita si rasinile+carbonul.
Materialele o sa fie achizitionate de aici http://www.easycomposites.co.uk/resi...arter-kit.aspx.
Intrebarea mea e daca ati fabrticat piese mai mari, fara sa folositi vacuum si nu au fost probleme cu produsul finit.
Orice sfat e binevenit. Multumesc anticipat.
P.S. o poza cu difuzorul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Hirsch Performance Rear diffuser hirschaero9.jpg
Views:	115
Size:	22.8 KB
ID:	2243244  
saab power is offline   Reply With Quote
Old 29-11-11, 14:01   #2
raul_

Stage 4

raul_'s Avatar

Default Re: proiect difuzor din fibra de carbon

fara vacum cam greu, dar te pui si intinzi bine pe matrita, vezi amestecul, rasina+intaritor la caldura se gelifiaza (devine mai vascoasa nu mai poti lucra cu ea) dupa 10-20 min, vei observa ca unele colturi se mi ridica...
important este cum pregatesti matrita, dai cu rasina+intaritor bine de tot, in fiecare coltisor, lasi sa se suce (pana suprafata devine lipicioasa) pui fibra si mai aplici un strat, dupa altul... depinde cat de gros vrei, 2 straturi sunt suficiente, este un user care vinde, si eu am luat de la el sunt foarte multumit de material
raul_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -