Quote:
Originally Posted by vacaroz
sunt la ora actuala vreo 2 firme care aduc fibra de carbon. am prin mail, trebuie sa ma uit. dar problema este ca au preturi de.... de2-3 ori mai mari decat afara. asa ca eu zic sa va comandati de pe east bay sau oriunde de afara
ps. aaca mai are cineva ceva info despre unde se poate comanda fibra de carbon, indiferent ca e din tara sau afara sa posteze aici. macar sa vedem unde ar fi mai convenabil
|
salut baieti intradevar sunt scumpe materialele legatdelucrul cu carbon .....pentru cinee intresa de fibra d carbon rasini epoxi am eu de vanzare ....corbonul este la 40e mp (cel mai ieftin in tara este la polidyssi este 45 e fata tva
.....am pe c 100mp
deasemenea spuma poliuretanica (de modelaj) plastelina
rasini si fibra de ticla
pretz carbon 40 euro mp peste 10 mp este 35
rasina o cumpar din tara nu fac comertz cu ea
despre matrite ce sa zic ......trebuie mofdelul de pe care iei matrita lucrat cu atentie pregatit la fel cum pregatesti o suprafata de vopsit ..iar matrita se face cu celcoat de matritare ...nu dala sanitar ...
matritza se pregateste bine inainte de turnare : polishata ,apoi se aplica ceara in 2 straturi se polisheaza ceara apoi se aplica alta ceara ultra glaze ii spune se lasa ssa se traga si apoi .....vezi filmuletele de pe youtube
* nu tot ce zboara acolo se mananca
* trebuie exp cu mana ta
* ptr alte detalii stau la dispozitie