Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > FIBRA DE STICLA/CARBON, CHITUL, VOPSEAUA SI ALTELE

Reply

Thread Tools
Old 20-11-10, 01:28   #1
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Unde gasim materiale?

Materiale pentru a lucra cu fibra de sticla putem gasi la:

-Polydis - http://www.polydis.ro/

-Rompolimer - www.rompolimer.ro (momentan in constructie)

-Policolor - www.policolor.ro

Materiale pentru a lucra cu fibra de carbon nu sunt disponibile momentan in Romania, insa se pot comanda pe ebay-uri. Exista multe site-uri englezesti si americane care vand kituri pentru lucrari mici din fibra de carbon (un fel de kituri de reparatie cu fibra de sticla, dar mai scumpe si ceva mai cizelate). Voi face o proba pe propriul risc, in scurt timp, dupa care va voi pune la curent.

Topicul este deschis pentru a fi completat si de altii care au gasit materiale in alte locuri.

Scopul topicului este de a gasi si "promova" producatorii sau importatorii autohtoni de materiale pentru fibra de sticla si carbon. Va rog nu scrieti off-topic!
Old 21-11-10, 03:14   #2
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

sunt la ora actuala vreo 2 firme care aduc fibra de carbon. am prin mail, trebuie sa ma uit. dar problema este ca au preturi de.... de2-3 ori mai mari decat afara. asa ca eu zic sa va comandati de pe east bay sau oriunde de afara
ps. aaca mai are cineva ceva info despre unde se poate comanda fibra de carbon, indiferent ca e din tara sau afara sa posteze aici. macar sa vedem unde ar fi mai convenabil

Quote:
Originally Posted by turb0 View Post
poate sare cineva in ajutor cu vreun link de unde s-ar putea procura cele enumerate in video.
Va lua amploare cum a luat si fibra de sticla si se vor gasi peste tot. Insa, pentru moment costa mult si se gaseste greu.
uite aici o oferta.
ps. zilele astea vreau sa comand si eu si o sa incerc sa fac cateva serii de pleoape. plecam de jos D

am uitat sa specific. documentul cu produsele enumerate mai sus sunt de la polydis
si aici ceva numere de telefon
Camelia COMAN

Office Manager

Tel. +40 21 549 15 59

+40 31 41 000 34

Fax. +40 21 549 15 60

Mobil: 0731 660 103
Attached Files
File Type: pdf Tarif2009-compozite.2 pdf.pdf (27.2 KB, 366 views)

Last edited by quick_5hifter; 26-01-11 at 10:56.
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 30-11-10, 11:10   #3
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
sunt la ora actuala vreo 2 firme care aduc fibra de carbon. am prin mail, trebuie sa ma uit. dar problema este ca au preturi de.... de2-3 ori mai mari decat afara. asa ca eu zic sa va comandati de pe east bay sau oriunde de afara
ps. aaca mai are cineva ceva info despre unde se poate comanda fibra de carbon, indiferent ca e din tara sau afara sa posteze aici. macar sa vedem unde ar fi mai convenabil
salut baieti intradevar sunt scumpe materialele legatdelucrul cu carbon .....pentru cinee intresa de fibra d carbon rasini epoxi am eu de vanzare ....corbonul este la 40e mp (cel mai ieftin in tara este la polidyssi este 45 e fata tva .....am pe c 100mp
deasemenea spuma poliuretanica (de modelaj) plastelina
rasini si fibra de ticla

pretz carbon 40 euro mp peste 10 mp este 35
rasina o cumpar din tara nu fac comertz cu ea
despre matrite ce sa zic ......trebuie mofdelul de pe care iei matrita lucrat cu atentie pregatit la fel cum pregatesti o suprafata de vopsit ..iar matrita se face cu celcoat de matritare ...nu dala sanitar ...
matritza se pregateste bine inainte de turnare : polishata ,apoi se aplica ceara in 2 straturi se polisheaza ceara apoi se aplica alta ceara ultra glaze ii spune se lasa ssa se traga si apoi .....vezi filmuletele de pe youtube
* nu tot ce zboara acolo se mananca
* trebuie exp cu mana ta
* ptr alte detalii stau la dispozitie

Last edited by quick_5hifter; 26-01-11 at 10:56.
kinderu is offline   Reply With Quote
Old 12-04-11, 11:02   #4
ukyobob

Stage 5

Default Re: FIBRA DE STICLA

sall nu demult am inceput sa lucrez si eu cu fibra..am facut cateva lucrari si au iesit f bine ,de inceput am facut cateva buc CSL e36...probleme este costul fibrei nu am gasit de unde sa iau si in targ 1litru costa km 60 lei. dak ma puteti ajuta sa gasesc la un pret mai mic .lasatimi un mesaj pe privat...mssss
Old 11-08-11, 11:37   #5
Freigeboren

Stock

Default Re: Unde gasim materiale?

Quote:
Originally Posted by kinderu View Post
salut baieti intradevar sunt scumpe materialele legatdelucrul cu carbon .....pentru cinee intresa de fibra d carbon rasini epoxi am eu de vanzare ....corbonul este la 40e mp (cel mai ieftin in tara este la polidyssi este 45 e fata tva .....am pe c 100mp
deasemenea spuma poliuretanica (de modelaj) plastelina
rasini si fibra de ticla

rasina o cumpar din tara nu fac comertz cu ea

* nu tot ce zboara acolo se mananca
* trebuie exp cu mana ta
* ptr alte detalii stau la dispozitie
rasina epoxi + intaritor ce ai si la ce pret?
plastelina (de modelaj) ?
Freigeboren is offline   Reply With Quote
Old 16-08-11, 08:57   #6
dice18

Stage 5

dice18's Avatar

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post

uite aici o oferta.
ps. zilele astea vreau sa comand si eu si o sa incerc sa fac cateva serii de pleoape. plecam de jos D

am uitat sa specific. documentul cu produsele enumerate mai sus sunt de la polydis
si aici ceva numere de telefon
Camelia COMAN

Office Manager

Tel. +40 21 549 15 59

+40 31 41 000 34

Fax. +40 21 549 15 60

Mobil: 0731 660 103
preturile sunt in lei sau in euro ?
dice18 is offline   Reply With Quote
Old 30-10-11, 13:59   #7
mrsns92

Stage 2

mrsns92's Avatar

baieti daca vreti materiale am eu contactatima 0754896776 sau e-mail sebisustac@yahoo.com

am doar rasina epoxidik fibra +intaritor =chit complet spor la munca
mrsns92 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -