Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati

Reply

Thread Tools
Old 01-03-12, 15:34   #1
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]
Default SIGMANET.RO Cei mai mari nesimtiti.

Plangere impotriva companiei Sigma Design Co SRL care administreaza situl sigmanet.ro care se gaseste pe adresa http://www.sigmanet.ro
Astazi am fost in magaziul situat pe strada Stirbei Voda, nr. 160-162, sector 1, BUCURESTI sa cumpar un aparat foto Canon PowerShotSX210 IS care era pe site cat si in magazin la promotie sub pretul de 695 RON.Ajuns la magazin am fost informat ca au un produs pe stoc doar ca este rezervat, dar ca pot face o rezervare si voi fi anuntat in momentul in care produsul ajunge din nou pe stoc.Si impreuna cu reprezentatul din magazin am facut rezervare acestui produs la pretul de 695 RON.
La scurt moment am fost sunat de catre un reprezentant al companiei si informat ca nu mai au promotia disponibila dar ca pot cumpara in orice moment acelasi produs la un pret nou care apare si pe site si care este in valoare de 910 RON.
Am sunat din nou la magazin pentru a ma intelege amiabil cu reprezentatii firmei dar acestia si-au sustinut punctul lor de vedere ca nu-mi pot oferii acest produs la oferta dar ca-l pot cumpara la pret nou.

Ce gluma buna.
Cei mai mari nesimtiti.
Acuma au produsul pe stoc dar la un pret mai mare.

Le-am facut si plangere la ANPC poate rezolv ceva.

Audi A2 1.4tdi 75BHP (sold)

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140BHP

cangri is offline   Reply With Quote
Old 01-03-12, 18:38   #2
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: SIGMANET.RO Cei mai mari nesimtiti.

Este destul de ampla problema cu promotiile. Ele au loc de obicei pe o perioada de timp bine determinata sau pe un stoc existent (al revanzatorului sau importatorului) . Nu ai de ce sa fi asa de suparat pentru ca in fond si la urma urmei nu ai lasat nici un avans sau sa fi achitat produsul integral. Ba mai mult, te-au contactat foarte repede si te-au informat (nu te-au lasat balta sa astepti un telefon care probabil nu-l mai primeai, cum se intampla foarte des in majoritatea cazurilor). O rezolvare eleganta ar fi fost totusi sa vorbesti cu ei, sa te contacteze daca clientul ce rezervase acel aparat nu il mai doreste ca eventual sa-l cumperi tu.
Degeaba ai facut plangere la ANPC, nu se va intampla nimic (nu pentru ca suntem in romania, ci pentru ca angajatii ANPC cunosc legea)
Apropo, oferta pe site si in magazin poate sa stea foarte bine si frumos, atata timp cat exista cel putin un produs pe stoc ( chiar daca este rezervat asta nu inseamna ca este si vandut )

Apropo, nu am nici cea mai mica legatura cu magazinul , firma, angajatii la care faci tu referire. Doar am vrut sa te fac sa intelegi niste lucruri.
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 01-03-12, 18:43   #3
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

Inteleg legile si cum sta treaba cu oferta.
Dar dupa ce am fost anuntat produsul a aparut pe stoc.WOW.Foarte rapid s-au miscat cei de la distributie.
Adica ,daca ma intorceam la magazin as fi putut cumpara un produs la noul pret de 910 RON care ulterior dupa alta jumate de ora a scazut la 890 RON.
De bun simt ar fi fost ,din moment ce am facut rezervarea la 695 RON sa-mi ofere produsul la acel pret.
Dar sunt mai mult ca sigur ca singurul produs pe stoc care era rezervat defapt nu era rezervat.
Old 01-03-12, 18:46   #4
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

No.. Acum nu ai ce face, pana la urma e magazinul omului daca vrea sa practice 20de preturi diferite pe un produs intr-o zi e fix problema lui, acum cum ti-e norocul Pana la urma nasol ca te-au pus pe drumuri si ca ai pierdut timpul de pomana.
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 01-03-12, 18:47   #5
Predator

Stage 5

Scuza-ma ca-ti spun, dar visezi frumos.

O rezervare nu implica nicio obligatie pentru comerciant, implicit contract, referitor la preturi, ci doar la stoc. Ele (preturile) se pot modifica dupa bunul lor plac, fara o notificare prealabila, mai ales ca un avans nu a fost achitat (cu toate foile ce le implica)

low sau nu ?
Predator is offline   Reply With Quote
Old 01-03-12, 19:50   #6
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

O rezervare nu implica nimic.
Dar daca fac o rezervare la ceva mi-ar place sa o gasesc la acelasi pret.Nu cu aproape 30% mai scump.
Timpul meu costa bani.Nu pot sa ma plimb pe drumuri ca asa vor ei.
Daca-mi spuneau ca nu se poate intelegeam.
Plus ca la jumatate de ora daca ma intorceam la magazin produsul care nu era pe stoc defapt era dar la pret marit.WOW.Cu cine fac distributie?
- Copyright 2026 4Tuning -