Plangere impotriva companiei Sigma Design Co SRL care administreaza situl sigmanet.ro care se gaseste pe adresa
http://www.sigmanet.ro
Astazi am fost in magaziul situat pe strada Stirbei Voda, nr. 160-162, sector 1, BUCURESTI sa cumpar un aparat foto Canon PowerShotSX210 IS care era pe site cat si in magazin la promotie sub pretul de 695 RON.Ajuns la magazin am fost informat ca au un produs pe stoc doar ca este rezervat, dar ca pot face o rezervare si voi fi anuntat in momentul in care produsul ajunge din nou pe stoc.Si impreuna cu reprezentatul din magazin am facut rezervare acestui produs la pretul de 695 RON.
La scurt moment am fost sunat de catre un reprezentant al companiei si informat ca nu mai au promotia disponibila dar ca pot cumpara in orice moment acelasi produs la un pret nou care apare si pe site si care este in valoare de 910 RON.
Am sunat din nou la magazin pentru a ma intelege amiabil cu reprezentatii firmei dar acestia si-au sustinut punctul lor de vedere ca nu-mi pot oferii acest produs la oferta dar ca-l pot cumpara la pret nou.
Ce gluma buna.
Cei mai mari nesimtiti.
Acuma au produsul pe stoc dar la un pret mai mare.

Le-am facut si plangere la ANPC poate rezolv ceva.