Member of: [4Tuning International] [Old School Cars]
Cuirasatul Bismarck <wip>
Salutare!
Azi mi-am luat si eu prima editie a revistei Bismarck care vine impreuna cu primele componente necesare constructie Marelui Cuirasat Bismark.Sper sa ajung cu constructia la final si sa iasa ceva frumos.
Maestre ai gresit macheta! Imi pare rau sa ti spun, nu ma dau important, caci si eu la fel am facut si am dezlipit. Ultimele piese numerotate ca in catalog respectiv 4b si 1b nu trebuiau lipite. Citeste pasul 13 si 14. Deschide pliantul pe care scrie BISMARCK ghid de constructie si uita-te la poze jos si ai sa vezi ca piesele 4b si 1b trebuiesc lipite mai sus pt ca sub ele vin altele.... Daca vrei ne putem contacta telefonic sa ne mai dam sfaturi pt ca si eu vreau sa l duc pana la capat. STIMA!
Ok, eu sunt innebunit pur si simplu, adica abia astept sa vina ziua de sambata ca sa mai lucrez la el. Am poze cu el incepand cu al 3-lea numar. O sa caut cablu de date si o sa le urc. Acum lucrez la numarul 5, doar ce am terminat de curat cu smirghelul. Fac poze si dupa numarul 5 si le urc. Stima!