Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Alte Hobby-uri si Pasiuni

Reply

Thread Tools
Old 16-08-09, 15:12   #346
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

Default Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

Eu zic ca te incadrezi la un N70, poate chiar un N73 mai amarat. Lasa chinezariile..
Dodo_998 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-09, 23:42   #347
apache

Stage 5

apache's Avatar

hai sa rezum intr-un cuvant tot ce tine de chinazarii..semnal,design,calitate,baterie TOT ..... GUNOI
apache is offline   Reply With Quote
Old 17-08-09, 14:13   #348
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]

Daca vrei sa iei chinezarii, ia!... Dar nu te astepta sa te tina mai mult de 2 luni, stiu ce zic!... Am avut si eu un N95 facut la chinezi si in 3 zile mi s-a dus difuzorul!... Apoi, usor-usor s-a dus tot la el, l-am combinat la un baiat si a bagat cam 1 milion in el ( a schimbat tot cam ce se putea schimba ) si dupa 1-2 luni... s-a ars procesorul si pa! nu a avut ce sa-i mai faca!... Deci, in concluzie, i-ati ceva pe care nu scrie "Made in China!" ...

Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!

Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
Old 17-08-09, 16:05   #349
apache

Stage 5

apache's Avatar

nu are treaba made in china cu ce ai spus tu ..made in china este si sony -ericssonul g900 al meu
Old 17-08-09, 22:59   #350
Evoluzione
Saab Pilot

Stage 5

Evoluzione's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[FOTO]
[PEUGEOT]

Nenea, la 2M ROL nu gasesti ce vrei tu... Mai bine baga bani intrun telefon care sa te tina

M-am zgarcit si eu o data, am luat telefon de 150EUR si am regretat, a tinut 1 luna si apoi au aparut probleme... Acuma mi-am luat SE Xperia si cu asta stiu ca nu voi avea probleme nici peste doi ani.

Recomandarea mea ar fi frigiderul SE K608i... Dar nu se mai gaseste decat la un singur furnizor in Romania (PHP GSM).
Singurul minus cu el e ca nu are SD/M2. In rest, telefonul parca e din beton, indestructibil. E un fel de K600i fara defecte :P 3G, 1,3Mpix, soft Symbian foarte bun.
Inca il mai folosesc cu nr. meu de Franta si sunt mereu multumit de el

Daca chiar vrei ceva gen N95, nu lua fake. Cumpara second-hand, nu am incercat dar cred ca ar aparea mai putine probleme decat cu o copie.
Dar tot recomand SE Am avut N95, se oboseste dupa un timp, plasticurile alea nu sunt tocmai de standing-ul gamei de top a telefoanelor si acuma mi se pare chiar urat... doar la poze e bun

˙qɐɐs ʇɐ op ǝʍ sɐ ʇsnɾ `ǝʌıʇɔǝdsɹǝd ʇuǝɹǝɟɟıp ɐ ɯoɹɟ sƃuıɥʇ ǝǝs noʎ uǝɥʍ sʞoo| ʇı ʍoɥ sı sıɥʇ
Evoluzione is offline   Reply With Quote
Old 18-08-09, 00:41   #351
apache

Stage 5

apache's Avatar

evoluzione ce gogomanii zici nu-mi vine sa cred..

plastic mai de calitate decat a pus nokia pe n95 nu cred ca a pus nimeni niciodata pe nici un telefon..poate cu multa indulgenta as spune ca plasticul de pe 6233 era mai de calitate sau cel de pe 8800...l-am avut de cand a aparut pana in iunie anul asta si arata ca nou.

k600 symbian....hahahahah bine

cat despre soft se stie..ca sony ericsson sunt codasi. TOATE modelele lor au avut sau au probleme de soft...am g900 si e vai de capul lui..

Daca e totusi un telefon Sony ericsson ce n-are probleme acela este k750..dar e deja istorie.

Xperia 2 ani ? ..sper sa mai imi zici si atunci acelasi lucru ce l-ai zis acum
Old 20-08-09, 09:30   #352
nea_gogu_de_la_gaze

Stage 5

nea_gogu_de_la_gaze's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Stie cineva de unde pot face rost de o pereche de casti pentru un lg kg290?:-s nu gasesc pe nicaieri
nea_gogu_de_la_gaze is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 11:56   #353
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by apache View Post
plastic mai de calitate decat a pus nokia pe n95 nu cred ca a pus nimeni niciodata pe nici un telefon..poate cu multa indulgenta as spune ca plasticul de pe 6233 era mai de calitate sau cel de pe 8800...l-am avut de cand a aparut pana in iunie anul asta si arata ca nou.
n95? plastic chior. tastele alea cromate se curata, si senzatia pe care o ai cu un n95 in mana e ca si cum ai tine o bucata de plastic chior goala pe dinauntru.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 22-08-09, 00:37   #354
apache

Stage 5

apache's Avatar

cred ca ai tinut din ala chinezesc..ala iti da impresia ca e gol...si nu are taste cromate decat daca este chinezesc...
Old 22-08-09, 09:25   #355
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by apache View Post
cred ca ai tinut din ala chinezesc..ala iti da impresia ca e gol...si nu are taste cromate decat daca este chinezesc...
nu..chiar asa este n95-ul original !
dolb is offline   Reply With Quote
Old 22-08-09, 10:36   #356
apache

Stage 5

apache's Avatar

hai sa o lamurim sa nu ramana lumea in dubii...

N95 nu este un telefon usor deloc..iti poate da impresia (pe care eu sincer n-am avut-o ) ca este un pic cam usor pentru marimea lui..atunci cand vezi ditamai telefonul automat te gandesti ca ar trebuii sa fie greu ,de aceea ai si acea senzatie ciudata cand pui mana pe el si iti dai seama ca totusi nu e atat de greu pe cat arata.

Cat despre calitatea constructiei lui ,a fost desemnat cel mai stabil slider din lume in momentul in care a iesit.
Vopseaua sta bine de tot pe el ..al meu neavand semne mari de uzura cand l-am vandut..
Nu laud nokia,nu sunt fan nokia..ba din contra detest politica lor de a scoate in ultimul timp cat mai multe modele sub pretextul "las ca se vinde" ,dar n95 este un telefon chiar reusit..defapt asta o spun si vanzarile
Old 22-08-09, 12:05   #357
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

cel mai stabil slider? la CE? softul in niciun caz nu este stabil, iar slide-ul propriu-zis.... nu prea am cuvinte de spus, decat ca se duce destul de usor dupa 7 luni de folosire

Old 22-08-09, 12:36   #358
apache

Stage 5

apache's Avatar

softul nu o sa fie in vecii vecilor stabil pentru ca este symbian..si inca nu exista symbian stabil chiar daca se afla deja la versiunea 9!!!

la partea fizica ma refeream..este cel mai bine inchegat slider !..nu trebuie sa imi aduci mie argumente ,nu eu am decis asta.

dolb,zi-mi te rog un model de telefon pe care il consideri tu bun ..daca n95 nu este
Old 22-08-09, 12:46   #359
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

toata gama iphone: 2g , 3g, 3gs . ( MARE PUNCT )

Pur si simplu sunt extraordinare!

Referitor la slider inchegat, nu te supara dar am un d900 de cand a iesit el pe piata .. l-am folosit foarte foarte foarte mult, l-am imprumutat cumnatului .. , mi s-a spart ecranul ( din greseala mea )..telefonul tot functioneaza, sliderul este inca la fel ca si atunci cand l-am cumparat, deasemenea mai am un g600 .. exact la fel..sliderul este perfect ! La nokia ..singurul slider care a fost stabil , a fost 6111 , restul.. s-au facut ca sa se vanda !
Old 22-08-09, 13:08   #360
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Pareri Pro Contra cu argumente pentru Nokia E65? Va rog