Cea neagra seamana foarte mult cu una din pisicile mele, pata de pe gat este identica, doar ca a mea e mai batranica (cam 8 ani) :P
Din pacate nu am la indemana poze, dar va insir si eu animalele " din dotare " :
2 pisici(cateodata + 1 cand avem musafiri), un amstaff in varsta de 7 ani,un Bulldog francez in varsta de 1 an si un pic, si doua iguane
A , mai erau si 2 broaste testoase, dar una a disparut din bazin anul trecut, iar cealata cred ca isi va gasi alta casa pana in iarna...sunt mari si e greu iarna cu ele in acvariu
Si sa inchei cu o intrebare pentru "cunoscatori". Ce perii folositi fratilor pentru parul cainilor? Nu gasesc nici una sa fie buna pentru bulldog-ul francez
tii ceva laptarie prin curte de tot vin pisoii dupE tine?)
nu, de când cu primul pisic, căruia îi pun mâncare în farfurie mai mereu, ăsta mai mic e mai sperios dar o să-i treacă,a început să ia exemplu de la Pisi şi se alintă şi el când mă vede
frumos exemplarul.ai fost in concurs cu el?ce pedigree are?
sa-ti traiasca
Multumesc
Nu am pedigree deci nu am participat la concurs... Dupa cum stii pitbull-ul nu este recunoscut ca rasa in RO deci nu sunt pedrigree-uri pt pitbull in Ro... Daca era amstaff (American Staffordshire Terrier) atunci aveam pedigree...
Nu am pedigree deci nu am participat la concurs... Dupa cum stii pitbull-ul nu este recunoscut ca rasa in RO deci nu sunt pedrigree-uri pt pitbull in Ro... Daca era amstaff (American Staffordshire Terrier) atunci aveam pedigree...
aha. seamana mai mult cu staff... de aia ziceam.stiu cu ce se mananca apbt. poti face pedigree pe la vecini