Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Alte Hobby-uri si Pasiuni > SPORT Fans

SPORT Fans Fotbal, Handbal, Tenis, Sporturi etreme

Reply
 
Thread Tools
Old 02-11-11, 10:06   #1
Centrul Tengu

Stock
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thumbs up Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca

Centrul TENGU este prima initiativa locala care aduce sub acelasi acoperis posibilitatea studierii unei palete largi de arte martiale, oferind conditii deosebite de pregatire si igiena . Acesta a aparut ca rezultat a muncii de peste 15 ani de zile a echipei noastre, in predarea, practicarea si promovarea diferitelor stiluri de arte martiale.

Stilurile de arte martiale pe care le puteti studia la noi sunt: KICKBOXING, MUAY THAI, BJJ/MMA si AUTOAPARARE COPII.Centrul Tengu include si cabinetul de nutritie si dietetica unde specialisti licentiati ai primei promotii UMF Cluj-Napoca va asteapta pentru a va oferi solutii pentru o viata mai sanatoasa.

Alaturi de calitatea instructorilor, centrul nostru ofera conditii de inalt nivel de pregatire si igiena: sala antrenament , cabinet nutritie si dietetica, ring, bar produse fitness, vestiare, dusuri, receptie, 30 saci de box, tinte, palmare.
Participarea la cursurile noastre nu este conditionata de varsta, pregatire sau experienta sportiva, programul fiind suficient de divers pentru a satisface nevoile unei categorii largi de persoane.

CONTACT:
www.centrultengu.ro
contact@centrultengu.ro
Tel.: 0724-065710 / 0734-997719
Piata Garii nr.4-5
Cluj-Napoca
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Centrul Tengu.JPG
Views:	75
Size:	306.4 KB
ID:	2208602  
Centrul Tengu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2020 4Tuning -