Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Alte Hobby-uri si Pasiuni > SPORT Fans

SPORT Fans Fotbal, Handbal, Tenis, Sporturi etreme

Reply
 
Thread Tools
Old 14-02-11, 18:03   #1
Paul_ToNy

Stage 5
 
Paul_ToNy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Smile Airsoft

Este un sport foarte tare , mai nou la noi in Romania , se bazeaza pe principiul Paint Ball-ului , numai ca aici se foloseste munitie (bile) de 5 mm si nu sunt cu vopsea , este mai realist si iti da senzatia ca folosesti o arma reala , dotul difera in faptul ca nu ai feedbackul armei reale . Nu stiu sa fac o comparatie intre PaintBall si Airsoft dar din cate am auzit PaintBallul este putin mai dureros .
AirSoft-ul este foarte tare iti da senzatia ca esti un soldat real iar cand joci in echipa cu strategi si se folosesc si dispozitive de comunicare zici ca nu mai esti intr-un joc , merita sa incercati , un echipament nu costa asa mult numai daca vreti ceva sofisticat si complet , cu un minim de 1000 ron ai echipamentu necesar , adica (costum , okelari de protectie , replica , husa replica , costum camuflaj , bile , un pistol ca arma secundara ) cam asta am eu + ceva chicituri.

In fine eu joc de un an si jumatate , acum putin mai rar ca nu mai am timp dar merita sa incercati pentru 30 ron per cateva ore , cat va tine munitia (300 bile)

__________________

My Car
Paul_ToNy is offline   Reply With Quote
Old 21-04-11, 14:17   #2
Henonx

Stock
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default Re: Airsoft

trebuie incercat neaparat. De cand tot ma tin cu ai mei prieteni sa mergem, si inca n-am ajuns.
Henonx is offline   Reply With Quote
Old 04-07-11, 16:59   #3
orologia

Stage 2
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 30
Default Re: Airsoft

Un sport foarte frumos si care uneste oamenii, trezeste spiritul de camaraderie. Pacat ca nu este asa de apreciat si la noi. Poate si pretul ridicat pentru echipamente este un motiv. Pana ne vom permite sa ne cumparam echipamente proprii asteptam cat mai multe centre in tara.
orologia is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -