Quote:
Originally Posted by lascarica
Nu te cunosc si nu stiu care esti tu dintre cei doi parteneri de manusi,insa cel aflat cu spatele in prima poza... este un sensibil.. ..Nu-mi pare a fi tehnica dobandita in urma multor ani de practica/experienta in ring. Cu bratul drept inca intins,pregateste lovitura de stanga fiind complet descoperit si cu barbia'n vant precum soldatii la apel ..asta e o schema sinucigasa ce se termina in ring de multe ori cu ochii peste cap . N-am practicat in tinerete kick,insa stiu ca tehnicile de brate si combinatiile sunt aceleasi ca la box, nu exista procedee miraculoase care sa excluda baza solida din box ce totdeauna da rezultate in competitiile serioase.
Oricum sunt tare bucuros sa vad ca unii chiar daca nu mai fac performanta, totusi mai exerseaza cu sparring partner in spatiu privat. Frumos si de urmat .
|
Da maestre,ai in totalitate dreptate insa trebuie sa tinem cont de faptul ca sunt shating-uri facute,poze din timpul sparingului,io-s ala mai frant
Cand vin loviturile de picior,indiferent de nivelul acesteia te folosesti de elanul facut din bazin+brate.
E clar ca daca ar sta asa fix,static,sa fie ca in poza e la podea in 1 secunda
da omu se misca,revine in garda repede.
E complicat cu tehnicile astea de multe ori nu le intelegi nici dupa ani si ani.
Vorba ta,frumos e cand te tragi intr-un loc privat cu amici,prieteni si o mai dai intr-un sparing ( fara smardoieli,fāsuri si impresii) alea chiar nu au nicio legatura,orice sport este o arta.