Man pe mine mai dat gata!!! La exterior iti dau 10 la interior iti dau 6...per ansamblu 8 ceea ce e bine zic eu

....oricum exteriorul imi place ca e facut cu gust (nu aveti ce spune)...cu bani putini si de efect maxim..Pleoapele desi sunt din autocolant isi fac toti banii (si ce fratilor daca e din autocolant? Tuning low cost

...simplu si de efect si nici pe departe kitch). Nu imi place ornamentul cromat de pe bara fata...manerele is OK...ma bucur ca nu iai pus semne japoneze pe exterior ci doar un Matiz scris mai stilizat (japanezze style)... Si acum inteleg cam ce ai vrut sa faci cu masina...un fel de japan style...exteriorul negru ca un samurai si in interior influenta japan...dar mai degraba la interior ai bagat chinezarii...caci carpetele nu imi plac...mansonul de volan nici ala nu imi place...cotiera nu da bine cu nimic...sa zicem ca tapiteria de pe scaune e ok...(mie nu imi place...depinde de gusturi...)...oricum...E BINE!!! Pe final as zice ca mai degraba exteriorul e facut cu stil...si interiorul dat putin in gropi...dar il rezolvi tu...oricum...in viziunea mea...si la banii la care iai bagat in modificari masina este modificata frumos. Eu ias mai pune un ornament inox pentru tips...atata tot...si as mai da jos din autocolante..."DAEWOO" "ANTERA" "ALPINE"..."S" ala (care totusi e dragutel el asa..)...oricum bv. din partea mea
Si pentru restul...fratilor...e ca si cum ati compara un 1310 cu un logan facelift...e tot dacie dar diferenta de la cer la pamant...asa si voi...ii aratati baiatului matizul din Cj in care sau bagat zeci de milioane...sa fim seriosi...