Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Un MATIZ cu stil. (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/94288-matiz-stil.html)

Adelin_1987 15-10-08 18:09

Un MATIZ cu stil.

13 Attachment(s)
Un Matiz care isi merita banii. Un interior cu stil si un exterior destul de agresiv pt un Matiz. Merita sa-l vedeti.

Bobby boss 15-10-08 18:42

Re: Un MATIZ cu stil.

Arata agresiv in mod cert da mai multe detalii nu ne dai si noua ???

22VIN 15-10-08 19:16

ce e atat de stilat? manere cromate, capace pe roti vopsite in negru si pleoape din autocolant?
nu e rea, dar sa fim seriosi...

Adelin_1987 15-10-08 19:31

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 1810506)
Arata agresiv in mod cert da mai multe detalii nu ne dai si noua ???

Mai multe detalii sincer nu stiu deocamdata , o sa intreb cu alta ocazie.

madutz2006 15-10-08 23:07

matiz cu stil?? chiar a fost tare...
daca vrei matiz cu stil, uita'te la cel din cluj ;)

sharky-vw 16-10-08 03:14

cu vopseaua aia..numai cu stil nu este.......nici golful meu din 77 nu are vopseaua asha....

Adelin_1987 16-10-08 16:28

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1811000)
matiz cu stil?? chiar a fost tare...
daca vrei matiz cu stil, uita'te la cel din cluj ;)

L-am cautat pe ala din Cluj. Nu l-am gasit. Un link se poate . Te rog...

madutz2006 16-10-08 18:26

5 Attachment(s)
uite niste poze... l-am cautat, dar nu l-am gasit.... mai cauta si u daca te intereseaza istoria lui :

Ingerasul99 16-10-08 19:51

oricum , baiatu a postat unu , simplu si de efect!

Adelin_1987 16-10-08 20:14

Nu pot sa zic nimic. Decat un simplu WOW. Incredibil Matizul , dar cred ca si suma investita in el e incredibila. E modificat de nivel West Coast... Super.

morpheusmaster 16-10-08 20:22

Man pe mine mai dat gata!!! La exterior iti dau 10 la interior iti dau 6...per ansamblu 8 ceea ce e bine zic eu :) ....oricum exteriorul imi place ca e facut cu gust (nu aveti ce spune)...cu bani putini si de efect maxim..Pleoapele desi sunt din autocolant isi fac toti banii (si ce fratilor daca e din autocolant? Tuning low cost:) ...simplu si de efect si nici pe departe kitch). Nu imi place ornamentul cromat de pe bara fata...manerele is OK...ma bucur ca nu iai pus semne japoneze pe exterior ci doar un Matiz scris mai stilizat (japanezze style)... Si acum inteleg cam ce ai vrut sa faci cu masina...un fel de japan style...exteriorul negru ca un samurai si in interior influenta japan...dar mai degraba la interior ai bagat chinezarii...caci carpetele nu imi plac...mansonul de volan nici ala nu imi place...cotiera nu da bine cu nimic...sa zicem ca tapiteria de pe scaune e ok...(mie nu imi place...depinde de gusturi...)...oricum...E BINE!!! Pe final as zice ca mai degraba exteriorul e facut cu stil...si interiorul dat putin in gropi...dar il rezolvi tu...oricum...in viziunea mea...si la banii la care iai bagat in modificari masina este modificata frumos. Eu ias mai pune un ornament inox pentru tips...atata tot...si as mai da jos din autocolante..."DAEWOO" "ANTERA" "ALPINE"..."S" ala (care totusi e dragutel el asa..)...oricum bv. din partea mea

Si pentru restul...fratilor...e ca si cum ati compara un 1310 cu un logan facelift...e tot dacie dar diferenta de la cer la pamant...asa si voi...ii aratati baiatului matizul din Cj in care sau bagat zeci de milioane...sa fim seriosi...

madutz2006 16-10-08 22:22

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1812499)
Man pe mine mai dat gata!!! La exterior iti dau 10 la interior iti dau 6...per ansamblu 8 ceea ce e bine zic eu :) ....oricum exteriorul imi place ca e facut cu gust (nu aveti ce spune)...cu bani putini si de efect maxim..Pleoapele desi sunt din autocolant isi fac toti banii (si ce fratilor daca e din autocolant? Tuning low cost:) ...simplu si de efect si nici pe departe kitch). Nu imi place ornamentul cromat de pe bara fata...manerele is OK...ma bucur ca nu iai pus semne japoneze pe exterior ci doar un Matiz scris mai stilizat (japanezze style)... Si acum inteleg cam ce ai vrut sa faci cu masina...un fel de japan style...exteriorul negru ca un samurai si in interior influenta japan...dar mai degraba la interior ai bagat chinezarii...caci carpetele nu imi plac...mansonul de volan nici ala nu imi place...cotiera nu da bine cu nimic...sa zicem ca tapiteria de pe scaune e ok...(mie nu imi place...depinde de gusturi...)...oricum...E BINE!!! Pe final as zice ca mai degraba exteriorul e facut cu stil...si interiorul dat putin in gropi...dar il rezolvi tu...oricum...in viziunea mea...si la banii la care iai bagat in modificari masina este modificata frumos. Eu ias mai pune un ornament inox pentru tips...atata tot...si as mai da jos din autocolante..."DAEWOO" "ANTERA" "ALPINE"..."S" ala (care totusi e dragutel el asa..)...oricum bv. din partea mea

Si pentru restul...fratilor...e ca si cum ati compara un 1310 cu un logan facelift...e tot dacie dar diferenta de la cer la pamant...asa si voi...ii aratati baiatului matizul din Cj in care sau bagat zeci de milioane...sa fim seriosi...

daca tot are titlu ''un matiz cu stil'' e normal sa aiva ceva calumea la masina: jante etc ....
si matizul i l-am aratat pentru inspiratie ;)

Marius_mym89 17-10-08 23:40

capacele alea sunt oribile :sad:...in rest .... pragurile alea trebuiesc retusate si sa o faca mai bine toata neagra si manerele la portiere ;)

Antonyo20 11-11-08 22:17

Pai...ce pot sa zic..culoarea este super ok! In rest..e..Tuning by Dumbravei.
Da jos toate stikerele de pe ea..inclusiv acele capace de la roti..si cauta-ti un set de jante pe 13-14 sau 15.Daca ai bani sa investesti in ea sa iasa ceva..e ok..te ajut cu ceeeaaaaaaaa mai mare placere..daca nu..da toate stickere-le jos de pe ea...+capace si alte accesori..(manerele cromate) ,punetzi o instalatie de bi-xenon si a-i sa vezi ca da mai frumos decat tot ce ai tu pe masina! Numai bine si spor la tunarit :D

morpheusmaster 11-11-08 23:00

Bune sfaturile ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning