Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Pitesti

View Poll Results: este bine ce s-a intamplat la Pitesti cu arestarea celor de la permise!?
da, cu siguranta 22 95.65%
nu mai conteaza, deja mi-am facut treaba cu ei 1 4.35%
nu, acum nu mai pot lua si eu permis 0 0%
Voters: 23. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-06-08, 08:46   #1
AG 80 BBI

Stage 5

AG 80 BBI's Avatar

Default Permis pe Bani...

Dupa ce timp de atata vreme au dat dovada de inconstienta, dand permise cu ajutorul banilor si lasand diferiti pustani sa faca ravagii pe sosele, aseara 13.06.2008 politia Pitesti sectia PERMISE AUTO a fost arestata! toti 22 insi in frunte cu Codrutz Vlasceanu!le-au fost saltate inclusiv calculatoarele!
dupa parerea mea un mare pas inainte!!!
Voi ce parere aveti?

Eu sunt de parere ca ar trebui sa: le dea 20 ani puscarie si sa le scada o zi pt fiecare persoana pe care o zic ei ca a luat permisul cu bani! cu siguranta ar ajunge si cu zile de libertate in plus!!!

bara spate dacia http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10005103.html

Last edited by aleks; 14-06-08 at 13:28.
AG 80 BBI is offline  
Old 14-06-08, 11:16   #2
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Permis pe Bani...

da...cu siguranta...asa ar trebui sa se intample peste tot, cine zice ca nu poate lua permisul fara bani ori e incompetent ori ma-sa la tinut departe de cacat cand era mic.
SUPAPA_Jr is offline  
Old 14-06-08, 17:34   #3
Marius_mym89

Stage 5

Member of:
[VW]

foarte bine ....asa le trebuie prea s-a aglomerat orasu de prosti....iau permisele pe bani si apoi se proptesc in primul stalp sau...ii vezi intr-o intersectie cand au prioritate ca stau si se uita ca nu stiu ce sa faca....bine ca s-a terminat...desi indiferent cine ar veni smecherii tot or sa se faca....
Marius_mym89 is offline  
Old 16-06-08, 04:43   #4
madutz2006

Stage 5

madutz2006's Avatar

Member of:
[Opel]

un pas inainte !!!

dar tot o sa fie destui dobitoci !!! aici ma refer la ''batranei cu dacii'' care cred ca prioritatea o primesc in functie de vechimea carnetului !!! )) si la doamnele/domnisoarele care au impresia ca pun mana pe masina de spalat, ci nu pe un automobil ))
Old 16-06-08, 04:47   #5
madutz2006

Stage 5

madutz2006's Avatar

Member of:
[Opel]

si am uitat sa spun de anumitii ''raisari'' care dupa ce fac 100 km cu masina se cred zmei pe sosea.... (am patit-o si eu cu unul cu o solenza galbena... avea carnetul luat de 5 sau 6 zile, si ii arata amicului cum pleaca masina cu scartz... si uite asa a intrat dobitocul in mine stand la semafor)
madutz2006 is offline  
Old 18-06-08, 02:44   #6
aktymel

Stage 2

bine ca i-a prins .....cunosc multa lume ...care au luat mai multe categorii de permis ... desi erau bomba... dar uite ca s-a terminat si cu mafia de la noi .... Si-au batut joc de oameni .. i-au dat pe altii la o parte care au invatat ... si au luat astia cu bani ... Foarte bine le-a facut ....huuaaa !!!! La puscarie cu voi !!!
aktymel is offline  
Old 18-06-08, 03:11   #7
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

O reţea precum cea de la Piteşti există īn orice oraş mare din Romānia. Oricine poate să ia permisu' fără să se prezinte la examen; trebuie doar să ştie cui să dea banu' şi să aibă pe cineva prin intermediu' căruia să ajungă la persoana respectivă.

Aceste personaje sunt vinovate pentru - probabil - peste 50 % din accidentele de zi cu zi, pentru că īn fiecare zi mai ia cāte un zmeu permisu' pe naşpa, pentru că sunt FOARTE mulţi oameni care nu ştiu să scrie sau să citească, da' au permis de conducere.

Din punctu' meu de vedere, cei cărora li se va dovedi vinovăţia, ar trebui să primească pedeapsă pentru crimă, luāndu-se īn considerare faptul că e posibil să se fi produs vreun accident īn care vinovat să fi fost unu' cu permis luat pe naşpa.

PS: sper că se īnţelege ce-am scris; oboseala īşi spun cuvāntu'.
Old 20-06-08, 13:33   #8
ag89dfa

Stage 3

ag89dfa's Avatar

bine le a facut.. ca majoritatea asea luau permisele pe Cash .. multi din care cunosc si imi sunt tovarasi au luat permisele pe bani si nu numai , sunt si altii .. eu am dat .. am picat prima data...dar a doua l am luat pe stiinta mea.. nu am preferat sa i indop paia cu bani .. oricum .. cat putea sa le mai mearga treaba cu spaga.
ag89dfa is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -