Aia cu FUN e a unui vecin deal meu sta in prundu Marfian il cheama da i se zice Funu a avut multe masini tunate printre care o dacie sport o calibra un passat etc.....toate aveau la nr FUN
mai aveam cateva poze cu dacia baiatului din albota...si dacia aia rsie parca avea AG 80 LEU..si acum are o celica rosie cu acelas numar,nu?...sunt vechi pozele ,cu sportiva,cu dacia fbi,leu,etc ...
salut baieti am 18 ani si sunt si eu tot din pitesti.mi a placut intentia voastra de a crea un thread cu daci modificate din pitesti.am si eu un prieten cu o dacie modificata si o sa pun cat de curand poze ,dar chestia e ca nu stiu cum sa pun si poze .va rog explicati-mi.Va multumesc si astept un raspuns
dacie lu robert (leu)..a ajuns pe mana unui tzaran care si-a batut jok de ea...ii pusese si gaz intr-o perioada...apoi nu a mai avut grija pe care o avea robert de ea...si s-a ales prafu!!!
oricum,erau vremuri alea...inca de pe aytunci in pitetsi erau N dacii cu jnate pe 4 prezoane si aripi umflate,iar in bucuresti era o raritate daca vedeai asa ceva...spun asta pentru ca am bunicii langa pitesti si mergeam mereu
ba dacia aia cu rar este a unui prieten deal meu din albota kre mai are inca o dacie tot asa si mai de curand nu le mai foloseste el pt k el are cu audi A4 tot cu RAR nr, si acuma le foloseste fratiso