Are un atelier de tinichigerie,vopsitorie,etc. pe stradutza care duce spre ACH(colonie).dak nu e acolo fii cu ochii in patru dupa un vw jetta rosu si s-ar putea sa il vezi prin oras.P.S. dak nu intreaba la service OK si acolo trebuie sa stie cineva unde il gasesti.noroc
Priviti ce am vazut acum 2 saptamani pe Craiovei.
Daca o sa ii iasa ce vrea din masina aia cred ca va fi o adevarata bomba.
Sa faci dintr-un Nissan 300ZX un Lamborghini Murcielago chiar daca decat ca design, e ceva!
kadet-ul e super.l-am vazut o data pe calea bucuresti si imediat am remarcat rotzile pe care le are.asa ceva aveau si novele care concurau la raliu pe timpuri.
kadet-ul e super.l-am vazut o data pe calea bucuresti si imediat am remarcat rotzile pe care le are.asa ceva aveau si novele care concurau la raliu pe timpuri.
da, ai remarcat bine!
sunt de raliu, si tre sa le vopseasca ca nu arata prea bine.
vezi ca o sa isi deschida subiect la Masina mea.o sa zica acolo mai multe detalii...
Sco suna cam urat "sunt de raliu".......sincer eu prefer varianta "sunt de curse" ca suna mai incitant nu? Treaba cu prezentarea masinii cre`ca o sa cada ca am o lene in mine.....asa ca te rog pe tine sa o postezi.....ca detaliile le sti iar pozele care le ai tu le am si eu. Oricum masina arata altfel acum si deocamdata nu sunt multumit deloc de ea.
pai da...ma gandeam io ca ai lenea in sange...:P
las ca termini masina si apoi face poze de revista si o punem la masina mea...
asta daca nu vrei sa o pun si asa..ca sa vad lumea diferentza...
cum vrei matale...:P